keskiviikko 19. syyskuuta 2012

8 kilon raja rikki!

Aamupäivällä oli Aavalla neuvola. Meidän pieni ei tunnu kasvavan ollenkaan ja kun hänen syömisensäkin on lähinnä leikkimistä, halusin käydä otattamassa mitat.
Ja koska aamu oli lievästi surkea, lähdettiin neuvolaan reippaasti kävellen. Tai kävellen ja kävellen...Minä olin se joka käveli. Iina pyöräili ja Aava istui rattaissa. Hienosti meni, vaikka epäilin Iinan jaksamista noin pitkällä matkalla. Mukana oli tietysti keksiä ja maitoa, että tytöt jaksoi kotiinkin päin ;-)

Niin ja niihin neuvolakäynnin tuloksiin: Aava painaa YLI 8 KILOA! :D Tarkalleen ottaen pituutta on nyt 14 kk ikäisenä 76 cm ja painoa 8225 g. Aivan menee omilla (onnettomilla) käyrillään tasaisesti :)
Kotimatka tehtiinkin sitten sateessa, mutta hyvillä fiiliksillä.

Ruuan jälkeen Tero lähti isänsä kanssa mökille. Ohjelmassa oli ollu taas kerran klapihommia ;-) Viikonlopuksi saadaan toivottavasti pikkukaivuri lainaan, niin päästään pyörittelemään kiviä pois mökkipihasta. Me tytöt jäätiin kotiin päikkäreille. Ihanaa!

Illalla kyläiltiin Sausojen luona <3 Kaisa oli tehny pasta-tonnikalapaistosta (joka oli muuten hyvää, aion myös kokeilla) ja jälkkäriksi syötiin jätskiä. Tytöt räjäytti leikkihuoneen, juoksenteli päättömästi, kiipeili ja kiljui. Sitä perussettiä :D Kivaa oli! Niin ja kotiin lähdettiin lainahousuissa, kun Aava veti puolikkaan kahvikupillisen syliinsä...
Aava näyttää Jukalle, minkä verran hänelle saa jätskiä annostella.

Iinan herkkuannos :P
 
Aavan porrastreenit
Ystävykset Iina&Alma

Tänään oli tarkotus mennä zumbailemaan, mutta menköön tuo 1,5 tunnin aamupäiväinen kävely tämän päivän liikunnasta...
[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3