tiistai 18. syyskuuta 2012

Historian havinaa Ilmajoella

Eilen tehtiin sadepäivän reissu Ilmajoelle appiukon kotitalolle. Talo on ollut tyhjillään vuodesta 1989 ja piha olikin melko rehevöitynyt. Sisällä talossa saattoi kuitenkin aistia menneiden aikojen menoa :) Siitäkin huolimatta, että tupaan oli varastoitu sukulaisten toimesta alkuperäiseen kalustukseen kuulumatonta rompetta.

Meidän mukaan lähti vanha sininen lipasto, muutama purnukka ja pari nippua vanhoja Seura-lehtiä 70-80-luvuilta. Haaveissa olis "tapetoida" mökillä huussin sisäseinä vanhoilla lehdillä - niitä vois sitten lueskella istunnoilla ;-)


Tämä pöytä ja penkit taitavat myös siirtyä meidän mökille. Ne ei harmittavasti mahtunu meidän mukaan, mutta saa Tero käydä ne joku päivä pakettiautolla hakemassa. Päältä vaan muovi pois ja vähän maalia päälle. Tulee hieno!

Tänään ollaan oltu mökillä klapeja tekemässä ja kasaamassa pariinkin otteeseen.


Tässä kuvaa rannasta mökkiin päin. Naapurimökkikin vähän kuvassa pilkottaa. Tuolla ollaan ihan vieri vieressä :O Kuinkakohan korkeen aidan kehtaa väliin rakentaa? Tai sitten aletaan kulkemaan ihan rohkeesti alastomina - kyllä ne naapurit pian kaikkoaa :DOmppuja tekis mieli! Pitääpä käydä Hauentiellä katsastamassa, josko isomummuvainaan omppupuussa olis jotain jäljellä :P Taitaa olla taas bräntöön klopit käyny tyhjäämässä puun ennen kun meikäläinen ennättää paikalle...
Jos jollain ihanalla on vielä pihassa omppuja riesaksi asti, saa sanoa HEP! Mä tulisin mielelläni hakemaan vähäsen. Kovin oli Suomi-omenat kalliita kaupassa ;(


[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3