torstai 13. syyskuuta 2012

No YÄK!

Tai sitten ei...Jutellaanko vähän eritteistä? ;-)
Kuulin vanhingossa kesällä kun radiossa puhuttiin deodoranttejen tarpeellisuudesta. Tai oikeastaan niiden tarpeettomuudesta. Kovasti joku asiantuntija väitti, että suurin osa aikuisväestöstä käyttää dödöjä turhaan. Teinivuosina totuttua tapaa ei olla sen koomin kyseenalaistettu. Kuulemma.
Kuulosti aivan haasteelta. Ja minähän otin haasteen vastaan! :D

Onhan se aivan päätöntä levittää yhdelle vartalon herkimmistä ihoalueista myrkkyjä päivittäin. Ja kun ihan oikeesti suurin osa dödöistä sisältää alumiinia ja muuta sontaa :(

Heinäkuun puolessa välissä jätin rohkeasti tavisdeot hyllylle pölyyntymään. Ostin Ekosopista kristallideodorantin ja siirryin käyttämään pelkästään sitä. Pari viikkoa meni, kunnes kainalot pääsi "eroon" vanhoista kemikaaleista. Sen jälkeen olen sipaissut kristallidödöä kainaloon suihkun jälkeen - jos silloinkaan. Ja hienosti toimii! Olosuhteista riippumatta.

Lähipiiriä olen piinannut kysymyksillä "haiseeko? ootko huomannu eroa?" ja kaikista epäonnisimmat ovat saaneet ottaa ihan impit kainaloista :D Vaan eipä kuulemma haise.
Eli minä oon yksi niistä kemikaaliteollisuuden sinisilmäisistä uhreista, joka on aivan turhaan dödönnyt itseään vuosia.

Pikkuruinen kristallideodorantti maksoi muistaakseni vitosen verran ja on todella riittoisaa. Mun käytöllä taitaa loppua vasta ens vuoden puolella. Kristallikiveä vaan huljautetaan hanan alla (tai kostutetaan muulla tapaa ;-)) ja sipaistaan kainaloon. Helppoa ja halpaa :) 

Tänään hain Aavalle Wilmiksestä toppahaalarin ja mun mummin meille kyläilemään. Tässä mummi ja Aava yhdessä tutkailee uutta haalaria <3
Wilmis on nyt täynnä kaikkea super-söpöä, uutuutena tosi retro hollantilainen 4funky flavours -merkki (aivan ihanan laatuisiakin ovat!). Käykäähän kurkkaamassa http://www.wilmis.com :)

Mummin kanssa saatiin hinnoiteltua tyttöjen kesävaatteita kirpparille ikea-pussillinen. Ei ehkä paras mahdollinen aika myydä kesävaatetta, mutta kaappiin en säilö. En varmasti! Jos ei kirpparilla liiku, vien vaatekeräykseen.
Aavalle tuli uni silmään kun vietiin mummia kotiin. Pienen leppäkertun pipo ja takki ovat Vaasan Benettonista (joka muuten kans pursuaa ja tursuaa ihanaa syysvaatetta!) :)

Tämmönen toivokas torstai oli meillä, heippa hei!

[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3