sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Säikähdys

Sunnuntai on ollu kyllä niin täynnä toimintaa!

Aamupäivä rehkittiin Teron kanssa mökillä. Kaivettiin isot kannot ylös kaivurilla ja tehtiin istutusoja tyrnipensaille. Nuo molemmat oli semmosia hommia, joihin ei käsipelillä olis pystynytkään.
Niin ja sitten todettiin eilen tehty kiviaita rumaksi. Pitää keksiä jotain...

Iltapäivällä tehtiin super-onnistunu visiitti Hauentielle. Tämä on siis paikka Palosaarella, jossa isän mummo perheineen, isän perhe, äiti&isä ja jopa Tero on asunu. Tätä nykyä piha on ihan autioitunut ja talo tyhjillään.

Tarkoituksena oli hakea vanha Porin matti ja omppuja sieltä, mutta kollattiinkin sitten hiukkasen enemmän ja mukaan tarttui vaikka ja mitä! Vanha ulkorakennus oli varsinainen aarreaitta ja sieltä pelastettiin mm. vanha puinen Brion karuselli, pari tuolia, emaliämpäri, pesuvati, nukkekoti+siihen autotalli, Bock:in puisia juomakoreja ja tyhjiä lasipulloja.
Ja kasa Allers-lehtiä 50-luvulta!!!

50-luvun Allers-lehdet ovat aivan uudenveroisia

Isän paapalla oli ulkorakennuksen yläkerrassa oma verstas ja piirrusteluhuone. Ja sielä on edelleen valokuvia seinät täynnä, työpöytä ja kirjahyllyssä lehtiä ja muuta tavaraa viivasuorissa pinoissa :O Rakennus vaan on jo niin kamalassa kunnossa, että jatkuvasti saa olla sydän kurkussa, ettei lattia petä alta :(
Alakerran tuvassa kun pengottiin huonekaluja saatiinkin sopiva adrenaliinimyrsky Teron kanssa. Osa tuvan katosta oli jo romahtanu ja tunnelma oli valmiiksi pikkusen pelokas. Tero sitten otti alkovin edestä verhoa sivuun kun sen takaa hyppäs kissa hirveellä metelillä! :D :D

Melkein sai housut vaihtaa. Sydän jätti takuulla muutaman lyönnin välistä! Mä olin ihan varma että saatiin katto niskaan...

Tuonne pitäis vielä palata ennen talven tuloa ja valokuvata se mitä jäljellä vielä on ja haalia mukaan vielä niin paljon kun pystytään. Luulen, että keväällä ei ole enää mitään jäljellä.

Omppuja ei muuten ollu, joten jos jollain vielä pihassa on ylimääräisiä, saa vinkata ;-)

Ilta menikin leppoisissa merkeissä. Kävin tyttöjen kanssa leikkipuistossa nauttimassa aurinkoisesta syyssäästä ja iltapalaksi paistettiin takassa nakkeja.

Näin on hyvä :)


[Share to Pinterest]

1 kommentti:

  1. Täältä saa tulla hakemaan, niitä onppuja siis :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3