lauantai 29. syyskuuta 2012

Super-mies

Tero on ollu ihan sikareipas tänään! Heti aamusta se lähti k-raudan kautta mökille jatkamaan "panelointia" (oikeesti sisäpintoihin tulee pohjamaalattua lautaa).

Me ollaan tyttöjen kanssa otettu aamupäivä rennosti. Aava itkeskeli yöllä ja oli vähän lämmin :( Mä luulen (ja toivon olevani väärässä), että korvat on tulehtunu. Hengitys on taas aavistuksen tihentynyttä, ihan niin kun viimeksi kun korvissa oli tulehdus...Tylsää.

Muuten Aava on ihan reipas ja touhuaa omaan tehokkaaseen tapaansa. Varmuudeksi annoin kuitenkin särkylääkettä jos korvat on kipeät.

Iinan kanssa ollaan laulettu kivoja lastenlauluja "Lasten parhaat laulut" -kirjasta :) Tuo kirja oli euron kirpparilöytö ja siitä on ollu kovasti iloa. Yli puolet lauluista on mulle tuttuja päiväkotiajoilta (joita muuten edelleen muistelen suurella lämmöllä).

Puolenpäivän aikaan kävin tyttöjen kanssa katsastamassa, miten hommat etenee Sundomissa - ja eteeneehän ne! Ihanaa :) Oikeesti vietiin mennessämmä pizzaa ja häirittiin Teron työtä minkä ehdittiin :/ Oli pakko lähteä lätkimään, kun eka Tero sai putsata maalia mun takista ja sitten Aavan kädestä...


Makkari on nyt listoja vaille valmis

Iina osallistuu
Grillon pizzat :P

Seuraavaksi mentiinkin sitten tyttöjen kanssa "häiritsemään" mun mummia <3 Oli niin ihana nähdä mummia pitkästä aikaa.

Iltapäivän ja alkuillan Tero oli vielä spa:ssa sorkkaraudan kanssa heilumassa. Mä kävin tyttöjen kanssa kaupassa ja tein suurpiirteisen siivouksen.

Paljon ollaan saatu taas aikaan - kaikesta huolimatta!

Nyt tää lähtee heittämään löylyä ja sen jälkeen soffalle tsiigaan YleLeaks ja Uutisvuoto :)
[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3