lauantai 27. lokakuuta 2012

Ikoni herättää hurmosta

Me tarvitaan kipeästi säilytyskaluste!

Pari vuotta sitten hankittiin Ikeasti hätäpäissämme tekohengistystä dvd/cd-paljouteen. Virhe!
Nuo hirvitykset on häirinny mua jatkuvasti. Ei miellytä silmää, eikä toimi.

Alimmat hyllytkin on jo hävitetty...

Nämä Ikean avotornit on:

1) RUMAT
2) VAARALLISET
Huojuvat, kun eihän väliaikaisia kannata seinään kiinnittää...
3) EPÄKÄYTÄNNÖLLISET
Sekä Iina, että Aava on päässeet turhan näppärästi levyihin käsiksi. Iina on saanu ison osan levyistään naarmutettua pilalle ja Aava on aiheuttanut epärärjestystä levittelemällä koteloita ympäriinsä.

Mistä ratkaisu? Mä en ole lukenu sisustuslehtiä (enkä paljon muitakaan) pariin, kolmeen vuoteen. Huonekalukaupoissa ei liioin ole tullu pyörittyä. Kuka lähtee kahden pienen apinan kanssa huvikseen mihinkään?
Mulla ei oikeesti ole mitään hajua, mitä huonekalu- ja sisustussektorilla tapahtuu. Miten tässä näin on muuten käynyt?!? Ja nyt pitäis kylmiltään löytää pala sisustusta. Apua!

Googlen kuvahakuun hakusanaksi säilytyskaluste. Ei yhtään mitään kivaa...
Vepsäläisen sivuille, klik. Ei vakuuta. Onko niiden sivut muuttunu jotenkin huonommiksi?
Seuraavaksi www.finnishdesignshop.fi -> Kirjahyllyt. Nyt heräs innostus! Paljon kauniita hyllyjä. Vaan ei yhtään meidän tarpeisiin sopivaa. Jotakin lokeromaista se vois kyllä olla...

Onkohan Stenrosin Pirkolla jotain uutta tarjota, meillä kun on ennenkin toiminu nuo Muuramet. OSUMA! Siinä se on. Täydellinen ja nerokas säilytyskaluste löytyi. Ikoni, I LOVE IT <3

Keveä

Näppärä

Leikkisä

Tyylikäs

Käytännöllinen


Noilla Ikoneilla vois vuorata vaikka koko meidän seinän! Valkoisia moduleita ja sekaan muutama väriläiskä :) Syvyyskin on täydellinen, 26 cm. Levyjen lisäksi hylly nielee myös Teron nuottikirjat. Ja taustaksi voi valita värillisen Stopparin, jonka avulla syvyys on täydellinen DVD-levyille.
Leveyttä Ikonilla on 39, 52 tai 78 cm ja korkeuksia kolmea eri vaihtoehtoa, joka mahdollistaa hauskan epäsymmetrisyyden muodostamisen. Oviakin Ikoneihin saa, jos haluaa piilotella. Täydellistä!

Nerokkaan tästä Ikoni-sarjasta tekee kuitenkin ennen kaikkea se, että moduleiden ostamisen voi huonekaluliikkeessä lopettaa just siihen kohtaan kun miehen leukalihakset alkavat nykimään.
Siinä kohtaa vaan todetaan: "No, eiköhän nämä riitä. Kuinka pitkä on toimitusaika? Kuljetatteko kotiin vai tullaanko hakemaan?" ;-)

Ja taideteosta, anteeksi hyllykköä, voi sitten täydentää kun kehtaa taas miehen selkänahasta repiä...
[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3