tiistai 2. lokakuuta 2012

Kaveri haisee kakalle

Joskus huonoina hetkinä tuntuu, että meillä haisee aina paska.
Ei meillä oikeesti aina haise, mutta aika usein kuitenkin :D

Joko Aavalla on kakka vaipassa (useita kertoja päivän aikana), Elle on käynyt kakalla laatikollaan, vanha kakkavaippa on jäänyt johonkin lemuamaan tai Iina on pierassu. No joo joo, lentää se leija meiltä perheen täyskasvuisiltakin, mutta ei sentään kenenkään nenän edessä (yleensä).

Tätä vaipparumbaa tuntuu kestäneen loputtomiin. Just kun Iinalta sai jättää vaipat pois, tuli Aava. Voitaiskohan me jo tosissaan alkaa treenaamaan pottailua Aavan kanssa? Vai onko alle puolitoistavuotias ihan liian pieni? Jaksanko minä?

Ystäväni Jannina oli kyllä kehittänyt nerokkaan ratkaisun: vaipparoskiksen parvekkeelle. Ja tämä ei siis ollut mikään puoliavonainen muovipussiviritelmä, vaan ihan oikee kannellinen roskis, jonka sisällä oli pussi. Niin kätevää! Me taidetaan kans viritellä oma vaipparoskis kodinhoitohuoneen ulko-oven taakse :)

Lounaaksi meillä oli eilistä sapuskaa ja päivälliseksi kokkasin punajuuripihvejä seuraavalla reseptillä. Pihvien kaveriksi tuli pastaa ja kermaviili-homejuustokastiketta. Nami!Ja pyykkiä pestiin pari koneellista. Eli reilusti toistakymmentä kiloa!
Onko nuo isot koneet pelastus vai turmio? Eihän kukaan ehdi viikkaamaan kaappiin puhdasta pyykkiä sitä mukaa kun koneet sitä puskee :O
Meillä muuten käytetään huuteluaineena etikkaa. Toimii loistavasti ja on taloudellista. Pehmentää pyykin ja kirkastaa (kuulemma) värejä. Tuoksuksi lisään etikan sekaan lastenvaatteisiin eteerisiä appelsiinitippoja ja meille aikuisille tilkan ylellistä liinavaatevettä :) Pyykki ei kyllä haise etikalta vaikkei erillisiä tuoksuja lisäisikään.Tänään on suoritettu monen moista huoltotoimenpidettä. Pyykkihuoltoa, jätehuoltoa (=kierrätystä), ruokahuoltoa, lihashuoltoa (teoriassa, oppikirjasta luettuna).

Pienin rakkaus auttaa pyykkien kanssa

Iina ja Elli värittelee ennen ruokaa


Haissuli vei! 
[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3