perjantai 5. lokakuuta 2012

La música!


Aamulla soi pitkästä aikaa kitara <3

Ja vähän radio...Fun:in Some nights saa mut kääntämään volume-nappulaa edelleen aavistuksen oikeaan. Aavakin tykkää kyseisestä kipaleesta :)

Ja sitten olikin Musiikkiopistolla rytmiikkaa...


Iina on kotona lauleskellu Ukko-Nooa sävelellä "Björnen sover, björnen sover..." ja sitten kysynyt, että "miten se äiti jatkuu?"
No mistä minä tiedän! Apuva! Suomeksi ollaan tota laulettu, mutta toisella kotimaisella...ööö.
Onneksi verkosta löytyi tähänkin apu ;-) Paljon ruotsinkielisiä lastenlauluja löytyy täältä. Sielä on sanat ja lauluja voi kuunnellakin jos melodia tuntuu olevan kadoksissa :)


Rytmiikan jälkeen treffattiin Jannina, Veeti ja Kerttu GW-galleriassa. Iinan ja Veetin toiveesta mentiin hampurilaisille :P Minit käyttäytyi tällä kertaa kun unelmat, mutta isommilla meinas kierrokset nousta. Ja meillä äideillä sitä myötä äänenvoimakkuus :/
Mä noudattelin edelleen kasvisruokalinjaa ja valitsin Falafel-hampurilaisen ruisleivällä, ja hyvää oli :)Kotona nukuttiin ihanat päikkärit ja sitten saatiinkin Sausot meille pizza-perjantaille!
Siivoukseksi tänään riitti valot pois ja kynttilät palamaan ;-)Meillä on ihan parhaita ystäviä <3
Ja tänään oli tosi tosi kiva päivä!


[Share to Pinterest]

2 kommenttia:

  1. Sano tertsille, että varaa keikkakalenterista vapaaillan, niin voitais kuunnella soittoa illallakin. Kiitos kivasta illasta rakkaat!

    t.Kalkkilaivan kapteeni harmaassa villapaidassa

    VastaaPoista
  2. ...i sitt lunga bo, han är inte farlig, bara man är varlig... =) Muistissa on.
    Kivalta päivältä kuulosti musiikkineen ja ystävineen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3