torstai 25. lokakuuta 2012

Onko jo talvea?

Iina odottelee talvea. Hassua, mäkin odottelen talvea. Vaikka mähän oon aina vihannu talvea. Jotenkin tuo lapsen innostus tarttuu ja kuivat kelitkin kyllä houkuttaa.

Leudot mutta kuivat talvikelit on lasten pukemisen suhteen helpompia kun kylmät ja märät syyskelit. Sisävaatteiden päälle vaan talvihaalari, hopsis! Sopii mun kaltaiselle funktionalistille.

Iina oli onnessaan kun sai laittaa aamulla päälleen toppahaalarin!

Aamulla kävin hakemassa Wilmiksestä Aavalle uuden haalarin (hetki sitten ostetun ja nyt pieneksi todetun tilalle). Samalla reissulla mukaan tarttui Iinalle mustat toppahousut "kaupunkitakin" kaveriksi. Ja onpahan Iinalle sitten varatoppa-asu, jos haalari on pesussa tai jotain...


Wilmiksessä on nyt kaikki normaalihintaiset tuotteet (talvivaatteetkin!) -30% alennuksessa, joten kannattaa käydä kurkkaamassa täältä, jos tekee mieli tehdä löytöjä ;-) Rouva Kauppias kertoi just aamulla toppavaatetta menneen haipakkaa, että nopee kannattaa kyllä olla!
Mun niin tekis mieli Iinalle tota Molon farkkuhaalaria ens talveksi...

Mä laitoin eilen Iinan kanssa kuntoon eteisen kaappeja. Hellehatut sai väistyä talvivarusteiden tieltä. Ja liian pienet tai epäkäytännölliset jutut kans nakkasin sivuun.
Iinalle menee vielä osittain samat lakit kun viimetalvenakin ja hanskatkin oli valmiina. Puuttumaan jäi oikeastaan vaan villakauluri ja talvikengät.
Aavalle löytyi säilöstä Iinan vanhoja juttuja enemmän kun tarpeeksi! Jaa, no ehkä talvikengät joudutaan ostamaan. Nuo Iinan vanhat on aikasta justiinsa...

Tänään askartelin tyttöjen koreihin nimikyltit Iinan (ja Teron!)
mahdollisuuksia kasvattamaan oikean korin löytämiseksi.

Eilen käytiin parin tunnin verran mökillä <3
Ilma oli mahtava ja sisälläkin näyttää koko ajan paremmalta ja paremmalta :)
Paluumatkalla vielä herkuteltiin Grillossa.
 
Arvaattekos, mitä näistä valmistui? :)
Tänään sain vihdoin kokeiltua tämän hetken julkkisruokaa eli avokadopastaa. Blogipastaksi tämä on myös nimetty, kun on esitelty blogissa jos toisessakin ;-) Alkuperäinen resepti on HS:n sivuilta ja löytyy siis täältä.  Ei tästä meidän bravuuria tullut, mutta varmasti tehdään joskus toistekin.

 Pasta oli ihan jees. Tero otti lisäksi lenkkimakkaran! :D
Aava söi vaan avokadot ja tiputteli spagetit pitkin lattiaa.
Iina söi muun paitsi avokadot ja oli kovasti kiinnostunut chilistä.


Tässä päivässä on ollu jotain maagista. Ensilunta ja vauvauutisia. Oih!
[Share to Pinterest]

1 kommentti:

Kiitos kommentista! <3