torstai 22. marraskuuta 2012

Elämyksiä ja eka sana

Eilen Iina kävi ratsastamassa Roopen kanssa (kiitos Marika, kun houkuttelit mukaan ja kiitos Kaisa kun hoidit Aavaa!). Ratsastustalli oli Tuovilassa ja Iina pääsi ekaa kertaa ihan oikean hevosen selkään.
Hommaa hän harjoitteli toki iltapäivällä kotona keinuhevosella. Ja viime talvena Iina sai ratsastaa pikku lenkin ponilla Hietskussa, kun sielä oli joku ulkoilupäivä.
Nyt oli kyseessä siis oikea puolen tunnin ratsastustunti. Iina sai taluttajan avustuksella pujotella tuolien välistä, peruuttaa, juosta (tai mitä se nyt sitten ammattikielellä lie) ja sen semmoista.
Kovasti oli neiti innoissaan ja Vitte-hevonen taluttajansa kanssa saikin kuulla koko puolituntisen Iinan höpötyksiä :)

Iina keskittyy.

Tässä lähdetään juoksemaan :)

Reippaat ratsastajat Iina&RoopeTänään Aavalta tuli ensimmäinen sana! Elle.
"Äiti", "pappa" ja "Iina" saavat vielä odottaa. Asiat tärkeysjärjestyksessä :D Muistelisin Iinan ekan sanan olleen myös Elle...
Niin ja nyt Aava paitsi pyörittää päätään "ein" merkiksi, myös nyökyttää "joon". Meidän keskinäinen kommunikointi on saanut ihan uusia ulottuvuuksia! ;-)
Oikeesti Aava vaikuttaakin paljon tyytyväisemmältä. Varmaan osaltaan siksi, kun korvakivut taitavat olla poissa, mutta luulen, että myös ymmärretyksi tuleminen saa aikaan positiivisia fiiliksiä.


Illalla tytöt pääsivät mun ja mumun kanssa kauppikselle Ti-ti-nallen Hei Nallet - LENNETÄÄN! -konserttiin. Iina oli taas pikkusen innoissaan :D Jammaili Emman kanssa eturivissä ja keikan lopuksi halittiin kaikki nallet ja tietysti Riitta. Aavakin jaksoi aika hyvin yli tunnin kestävän konsertin. Toki vähän piti välillä saada juoksennella ja seilata sylistä toiseen :)
Mumu osti Aavalle kotiin puisen titi-ksylofonin ja Iinalle vaaleanpunaisen soittorasian.
Konsertti oli  taas kerran hyvin järjestetty ja kaikin puolin viihdyttävä. Kallista lystiä vaan tuppaa olemaan: 84€ liput kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle (joista toinen on 1-vuotias vauveli)...

Riitta ja Iina :)
Nallet jaksoi taas halailla kaikki Vaasan alueen lapset  <3

Keikan jälkeen Iina söi eväitä ja ihaili uutta soittorasiaansa.


[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3