keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Heippa housut

Ne on nyt tiensä päässä. Tai oikeestaan menny ohikin jo aikoja sitten...
Mun rakkaat rakkaat pöksyt nimittäin.

Meidän yhteinen stoori alkoi joskus 2000-luvun alussa, kun bongasin nämä ihanuudet Tukholmasta. Täydellisen väriset ja malliset jumppahousut!

Ne jalassa tuli pyörähdettyä Ladylinella kerran jos toisenkin. Takapuolen päällä lukee mageesti isolla Peak - tommoset takapuolenpäällyskirjotukset oli ihan uusinta uutta silloin :D
Ja housujen sisäpuolella on näppärä lokero pukukaapin avaimelle.




















  
Materiaali oli just sopivan napakkaa ja joustavaa jumppaamiseen. Ja kun kangas alkoi menettämään parasta kiiltoaan ja joustavuuttaan, housut sopi mitä mainioimmin kotikäyttöön ja lenkille (kesäaikaan).

Ja sitä mukaa kun minä aloin kasvamaan, kasvoivat housutkin. Kangas kulahti pikkuhiljaa väljemmäksi ja meidän stoori saattoi jatkua.

Kun aloin odottamaan Iinaa, nämä housut mahtuivat edelleen. Ja vyötärö on niin nerokas, että kasvava masu ei haitannut käyttöä ollenkaan. Niinpä nämä housut oli kovassa käytössä. Niin kotona kun mammajumpassakin.

Näihin housuihin holahti Iinan lapsivedetkin - kesken torstaisen mammajumpan, raskausviikolla 35!

Synnäriltä housut palautui kotiin sinisessä laitosmuovipussissa lapsiveden tahrimina. Siinä vaiheessa ne viimeistään olis pitäny nakata roskiin, vaan kuinkas kävikään...Nakkasin ne pesukoneeseen ja pyöräytin puhtaaksi kuumassa :D Meidän yhteinen matka saattoi jatkua.

2008 vuoden jälkeen (lapsivesiepisodin) en ole julkisesti housuja käyttänyt, mutta kotioloissa kylläkin silloin tällöin.

Viime kesänä housut toimittivat maalaushousujen virkaa ja saivatkin muutaman valkoisen maaliläiskän koristeekseen.

Nyt kangas on nyppyinen ja maalinen. Vyötärökumppari on kadoksissa, samoin lahjekumpparit.
Entiset naftit L-koon housut on nyt reilut XL:t.





On aika sanoa: "Heippa housut!" 
Teitä tulee oikeesti ikävä.

[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3