perjantai 30. marraskuuta 2012

Hotelliviikonloppu

Nyt näyttäis siltä, että mä pääsen viettämään hotelliviikonloppua! Ihanaa <3

Ennen kun heittäydytte ihan kateellisiksi, rehellisyyden nimissä kerron muutaman jutun asiaan liittyen...

  • Hotelli on Kauhajoella
  • Menen yksin
  • Tavoitteena on ehtiä tekemään pari tuntia paperihommia ennen nukkumaanmenoa
  • Sunnuntaiaamuna on aikainen herätys
Ihan ei ole rilluttelu- tai shoppailureissu kyseessä.
Mulla on edessä kouluviikonloppu. Tämän viikon sairastamiset ja valvomiset on vetäneet sen verran voimat vähiin, ettei lainkaan huvita ajella pimeellä maantiellä turhia.
Päätettiin siis, että jään Kauhajoelle yöksi. Meillä kun koulu loppuu lauantaisin vasta kuudelta, on ilta kotona joka tapauksessa lyhyt. Pahimmillaan tytöt ovat jo nukkumassa kun tuun kotiin ja aamulla joudun lähtemään taas puoli kahdeksan aikaan.

Vaihtoehtoina Kauhajoella yöpymiseen olis meidän koulu, opiskelija-asuntola tai hotelli.
Koululla yöpyminen olis ilmaista, mutta ei ihan vaivatonta. Mukaan pitäis raahata patja ja muut tykötarpeet. Riskinä on myös, ettei unen laatu oo ihan huippulaatua luokkahuoneen lattialla. Asuntolayöpymisestä joutuis jotakin maksamaan ja puitteista en ole lainkaan varma. Päädyin siis hotelliin :)
76 erkkiä yöltä tuntuu ihan hirveeltä tuhlaukselta, mutta pientä kompensaatiota tuo säästetyt polttoainekulut. Käytössä on ilmainen nettiyhteys, pyyhkeet, lakanat ja muut hotellin tuomat palvelut. Ja saahan sielä ihanan aamiaisen. Ja toivottavasti hyvät unet!


Kaikista eniten mulle maistuis viikonloppu kotona. Tero on tehny ihan hirveesti töitä tällä viikolla ja ollaan nähty muutaman minuutin verran silloin ja tällöin. Ens viikolla taitaa sama meno jatkua. Olis ollu ihanaa olla yhdessä koko perhe pari päivää...
Lähteminen tuntuu hankalalta, mutta toisaalta tiedän, että sunnuntai-iltana kun tuun kotiin, oon aivan onnessani kaikesta uudesta kivasta mitä oon viikonlopun aikana oppinu. Ja sitten ehditään toivottavasti olemaan muutama tunti yhdessä koko perheen voimin :)

Pojasta polvi paranee.
Iina halusi itselleen heijastinliivin. Niin fiksu!
Samalla reissulla mukaan tarttui myös otsalamppu :)

Mukavaa pikkujouluviikonloppua! Nyt taitaa olla jos jonkinmoista myyjäistä ja muuta kivaa...

[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3