lauantai 10. marraskuuta 2012

Lazy lauantai

Tänään ei olla turhia stressattu. Tai tänään ei olla oikeestaan lainkaan nosteltu verenpaineita.
Kovin on ollu seesteistä ja mukavaa :)

Aamupäivällä viriteltiin kotistudiota ja napsittiin Teron (ylä)päästä kuvia. Kuvien käyttötarkoituksesta joskus tuonnempana ;-)

Oikeestaan oltais muuten voitu samassa hässäkässä ottaa tytöistäkin joulukorttikuvat. Miksei hoksattu? No ei se kumminkaan ihan samalla vaivalla olis menny...

Aava nukahti matkalla ABC:lle <3

Lounas käytiin "nauttimassa" ABC:llä. Ajatuksena oli mennä sille suunnalle syömään ja samalla Vepsäläiseen katsomaan (lue: tilaamaan) Muuramen Ikoni-hyllyjä. Mutta ei me sitten ehditykään huonekalukaupoille, kun syömisessä ja leikkimisessä venähti niin, että tuli vähän hoppu iTronic:iin. Se kun sulkee lauantaisin jo kahdelta. Sieltä hankin iskälle ihqun lahjan, Iinalle ostettiin joululahjaksi AngryBirds-kuoret ja mulle PikkuMyy kuoret <3 Tero sai vaan jonkun tylsän laturiadapterihässäkän.


Ja kun mihinkään ei ollu kiire, pyörähdettiin vähän Fantoyssa, Anttilassa ja Po.p:issakin. Mitään ei ostettu, hypisteltiin vaan :)

Iltapäiväkaffit juotiin Karperössä ja sielä taas vierähtikin tovi. Mukaan otin hiusväriä. Siinä olis siis tälle illalle projektia...Vaikka mulla on mahis käyttää huippuihanaa Davinesin Mask -väriä, jännittää silti saanko värin onnistumaan. Mun tukasta kun niin helposti tulee ei-toivotun-keltainen ;(

Toivomme parasta, pelkäämme pahinta :D

Leppoisaa lauantai-iltaa!

[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3