tiistai 6. marraskuuta 2012

Mikä mielessä?

No PI...kkujouluhan se mielessä on, mutta hypätään ny ensin. Vai mitä mieltä se Nykänen nyt aikanaan olikaan ;-)

Ihanaa ihanaa ihanaa! Pian alkaa pikkujouluaika :) Viimevuonna sain skipata kaikki pikkujoulun tapaisetkin, kun Aava oli vasta ihan pieni tissiapina.

Nyt mä otan korkojen kera takaisin kaiken minkä viimevuonna menetin! :D

Ihan virallisen epävirallisia pippaloita (niitä, joihin lapset ei todellakaan pääse mukaan) on tässä marraskuun puolella kahdet ja joulukuun alussa vielä yhdet.

Sen lisäksi toivon meidän joulunaikaan mahtuvan paljon hauskoja glögihetkiä ja illanistujaisia ystävien kanssa <3

Vaatekaupatkin tuntuu taas jotenkin tosi houkuttelevilta. Joka putiikki aivan pursuaa ja tursuaa mitä upeampaa bilevaatetta. Tekis mieli paljettia ja kimalletta ja ja ja...

Pitää yrittää nyt vähän himmata ostohaluja ja katsastaa, mitä kivaa omasta kaapista löytyy edellisiltä vuosilta. Vero Modassa tuli tänään kyllä yhtä tuubimekkoa sovitettua ja Lindexin alusvaateosastolta mukaan tarttuikin yks "pakkosaada" -juttu.

Tätä mekkoa sovitin Vero Modassa, mutta oli se liian lyhyt...
Eikä kyllä muutenkaan ihan ton näkönen mun päällä :DNiin kivaa :) Pikkujoulut - Rouva Salo is ready!


[Share to Pinterest]

1 kommentti:

  1. A-P-U-A... Nyt pukkas painetta, ei mulla ole mitään noin nättiä. Pitääkö tässä lähteä oikein kaupoille? Aikakin loppuu taas kesken. Lasken päiviä eteenpäin ja samalla tajuan että edellisestä yhteisestä yrityksestä on neljä vuotta ja toteutuneista pikkujouluista VIISI vuotta. Voiko se olla totta vai onko mulla hiipivä dementia?

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3