perjantai 9. marraskuuta 2012

Viikkosiivousta ja vieraita

Tänään aamun rytmiikka oli peruttu. Me ei sitä jääty harmittelemaan, saatiin sen sijaan ihanat aamupäiväulkoilut aurinkoisessa puistossa. Meidän seurana oli tikka (tarkemmin en osaa mallia sanoa, päässä oli mustaa ja valkoista ja peräpäässä punaista) :)

Ulkoilujen ja lounaan jälkeen oli niin hyvä fiilis, että oli hyvä tarttua imurinvarteen. No, nopeesti se into sitten lähti laantumaan kun Aava otti vaan tynkäpäikkärit ja Iina kieltäytyi päikkäreistä kokonaan. Mulla oli sitten kaks pientä "auttamassa" siivouksissa.

Kun Marika soitti iltapäivällä ja kysyi ex tempore -kahville GW-galleriaan, ei tarvinnu montaa kertaa miettiä. Siivoukset sai jäädä kesken - ja kannatti.

Kahvitteluiden jälkeen tytöt ehti ottamaan pienet unet, ennen kun saatiin vieraita.
  Tai tuttujahan nuo olivat :D Olin kutsunut naapurit kummaltakin puolelta meille glögille. Iina ja Tero paistoi tämän kauden ekat joulutortutkin.

Tämä on just sitä aikaa vuodesta kun naapureiden kuulumisia ei todellakaan tiedä. Vesisateen, tuulen ja rännän seasta vaan huikataan pikaiset heipat, jos ulkona satutaan näkemään. Toista on kesäaikaan kun ulkona on ihana seistä lätisemässä niitä ja näitäkin.


Meillä oli mukava ilta! Onnea on kivat ja samanhenkiset naapurit <3


[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3