torstai 13. joulukuuta 2012

Kamuja & kemuja

Eilen vietettiin Iinan synttäreitä. Aamulla Iina sai meiltä lahjaksi onnittelulaulun ja kolme pientä Ti-ti-nalle figuuria (jotka ostettiin jo viime vuonna, mutta on unohdettu antaa). Iina oli aivan onnessaan, vaikka lahja ei niin kaksinen ollutkaan :)

Aamupäivällä käytiin neuvolassa. Iina "suoritti" innoissaan tehtäviä ja oli kovasti reipas. Paitsi kuulokokeesta kieltäytyi. Se jäi siis ottamatta. Mutta kuiskailuversiona suoritettu kuulokoe kyllä paljasti Iinan ainakin jotain kuulevan - vaikka välillä tuntuu, että kuulossa on vikaa, kun huutokaan ei tuota toivottua tulosta ;-)

Strategiset mitat 4-vuotiaana: 108 cm ja 17,7 kg.

Aavankin pituus ja paino mitattiin. Hän oli 79 cm ja 9020 gr. Aava istui neuvolan vauvapuntarilla ja oltiin niin ilosia kun meni yheksän kiloa rikki, että läpsäytettiin yläfemma. Siis minä ja Aava, neuvolantäti toimi vaan kirjurina :D

Illalla juhlittiin synttäreitä lapselliseen tapaan. Iina sai leikkiä kavereiden kanssa ja herkutella <3
Mukana menossa oli Iinan uusia hyviä ystäviä sekä kavereita ihan vauva-ajoilta.
Kivasti meni! Lapset söi, tanssi smurffilevyn tahtiin ja leikki. Mitään ohjattua toimintaa en järjestänyt kun nuo liikuttaa niin sopivasti itse itseään :)


Lapsille olin tehnyt luomu-pannaria kera kerman ja vadelmahillon ja se toimitti täytekakun virkaa.
Lisäksi oli napostelupöydässä tarjolla porkkanatikkuja, sipsiä, pari dippikastiketta, suolatikkuja, keksejä ja cakepopseja. Kyllä, nuo kakkutikkarit jäi sen verran "kaivelemaan hampaan koloon" viime yrityksellä, että oli pakko kokeilla uudemman kerran - pienemmen odotuksin. Ja ihan hienoja niistä tuli ja tietty hyviä :) Kuvaa ei harmikseni niistä otettu...Sain ne ihan kivasti tarjollekin, kun täytin Ikean punaisen lasikulhon paketillisella hienoa sokeria ja tökin tikkarit siihen tönöttämään.

Aava oli varsinainen napostelupöydän pieni terroristi ja sai osakseen vieraiden paheksuntaa häiriköinnillään porkkanoiden, sipsien, keksien ja cakepopsien kanssa :D Voi Aava!!!

Tässä resepti ihastusta herättäneeseen dippisoosiin:
Purkki kermaviiliä, valkosipulinkynsi puristettuna, 2tl (ruoko)sokeria, 1tl suolaa, reilu tl sinappia, 2tl kuivattua tilliä. Mausteiden määrät on suuntaa-antavia, dipin takia ei kannata maustemittoja sotkea ;-) Sinne päin ja hyvä tulee!

Tuhannet kiitokset kaikille juhlaan osallistuneille! Teitte Iinan tosi onnelliseksi :)

Tänään on aamupäivä menny eilisestä toipuessa. Tuleeko musta vanha vai viekö juhlat teiltä muiltakin mehut? Iltapäivällä alkoikin katse jo siirtymään sunnuntain juhliin ja niiden tarjoiluihin. Vaikka yritän tälläkin kerralla jättää täytekakun laittamatta, taidan silti joutua jonkin sortin leipomispuuhiin. Yhden kakun kyllä tilasin taas Loftetista :P


[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3