sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Luistelua

Tänään on luisteltu!

Äkillinen sään lauhtuminen sai meidän pihan liukkaaksi. Siis tosi liukkaaksi.
Eilen käytiin mökillä auraamassa mönkijällä tie ja vähän pihaa ja jäätäkin. Hahmoteltiin tulevaa ruoppausprojektia. Lainamönkkäri jäi eiliseltä meidän pihaan seisomaan. Onneksi! Tänään Tero sai näppärästi kolattua raskaan suojalumen pois pihasta ja saatiin hiekoitettua.

Autollakin tuntuu kitka häviävän renkaan ja tienpinnan välistä. Koko ajan on tunne, että pian lähtee lapasesta, vaan eipä se oikeesti radaltaan poikkea. Vaikka perä irtoilee, luistonestot, ajonvakautusjärjestelmät ja mitkä lie pitävät huolen, että pysytään omalla kaistalla. Ja vielä nokka oikeeseen suuntaan ;-) On nuo vaan aika hienoja pelejä nykyisin nuo autotkin!

Ja käytiin me ihan luistinradallakin luistelemassa. Tai siis Iina kävi :) Aava nukkui autossa ja mä sain vaan seisoskella läsnäolevana. Tero oli takkahommissa.
Iina "luisteli" ihan itekseen. Mun ei tarvinnut pitää lainkaan kiinni. Huima ero viime vuoteen! Lapset on niin ihmeellisiä...Jos mä en osaa jotain juttua tänään, ei se sen paremmin luonnistu vuodenkaan kuluttua, jos en harjoittele.
Seurana meillä oli Sausot. Tai siis me tungettiin niiden seuraksi :D Mikä onni, että saatiin kummityttö perheineen ihan lähelle asumaan! <3

Iina oli tosi taitava!


Annabel meinas livahtaa kesken luistelun keinuille, Iina ja Alma pyllähteli,
mutta Jukka se vaan kannusti :D


Kaverikuva <3 <3 <3

Mä luulen, että laitetaan Iina luistelukouluun. Sen verran näytti homma Iinaa innostavan.
Alma on jo syyskauden sielä ollut ja homma on kuulemma kivaa. Saavat tytöt sitten yhdessä samanlaisilla luistimillaan treenailla Kiira Korven lailla :)

Aavasta on pakko kirjoittaa myös muutama sana.
Hän on oppinut siirtelemään tuoleja ja jakkaroita, jotta pääsee käsiksi pöydille ja tasoille. Ja hän käyttää tuota taitoaan häikäilemättömästi hyväkseen. Opettelis vaikka puhumaan ja jättäis tuolit rauhaan...
Aava on nyt ollu vähän flunssassa. Päivisin hän on virtaa täynnä ja räkä poskella, mutta öisin yskii ja herättelee meitä. Ja jotta lenssua varmasti sais pidettyä yllä, hän riisuu vaatteitaan ja vaippaansa ja kulkee pitkin taloa pienet sormet ja varpaat jääkylminä. Niin ja yks pisu ollaan saatu pottaan, jee! :)

Semmosta meille <3
[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3