maanantai 3. joulukuuta 2012

Yon-Ka

Nyt vois täräyttää muutaman ylisanan.

Meillä oli tänään Vaasa Day Spassa Yon-Ka -sarjan maahantuoja kouluttamassa. Minäkin pääsin karkeloihin mukaan iltapäiväksi.

Yon-Kalla on ihanat spa-henkiset tuotteet sekä kasvohoitoihin, että vartalohoitoihin. Aamupäivällä oli käyty läpi tuotteita ja iltapäivällä kouluttaja opetti kasvohoidot, aromaattisen hot stone -hieronnan ja ruusuntuoksuisen kynttilähieronnan.
Minä sain olla mallina, mutta toki vartalohoidoissa (joita minäkin tulen tekemään) yritin kovasti myös sisäistää opit.

Hurmaavia hoitoja!

Yon-Kan tuotteita en kuvaisi millään tasolla kevyiksi. Niissä on voimaa. Teho tuntuu, näkyy ja tuoksuu. Eteeriset öljyt, kasviuutteet, hedelmähapot ja merelliset ainesosat - tuoksumaailma on yllättävä. Rosmariinia ja muita vahvoja eteerisiä öljyjä, makeaa ananasta ja viettelevää ruusua.
Rakkautta ensi kokemuksella!

Yon-Kan käyttämät maalta ja merestä saatavat, uudistuvat kasvit ovat pääosin luonnonmukaista tuotantoa ja niiden kasvattamisessa noudatetaan kestävän kehityksen periaatteita.

Toivottavasti saadaan mahdollisimman pian hoidot tarjolle asiakkaille ja kotihoitotuotteet myyntiin. Vaasa Day Span facebook-sivuilla infotaan varmasti, kun hoidot ovat varattavissa ;-)

Näistä tullaan tykkäämään!

[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3