keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Leikkijoulua

Meillä on ollu tänään jouluista.

Aamulla Iina halus katsoa Ti-Ti Nallen Joulu Taika -levyä. Kiva. Riitta ja joulupukki sielä laulatti lapsia kovin jouluisissa meiningeissä.

Kun Aava meni päikkäreille, ehdotti Iina, että voitais leipoa pipareita. Meinasin jo äänekkäästi protestoida, mutta sitten hoksasin, että meillä tosiaan taitaa olla vielä pala piparitaikinaa pakastimessa (taikinaa tuli tehtyä joulun alla taas liian iso satsi). Sitä paitsi, eihän Iinalla ole edes vuosikalenteria. Mistäs hän nyt vois tietää, että joulu ikään kuin meni jo...

Päivän ulkoilutkin suoritettiin perin jouluiseen tapaan viemällä Ineksen ja Ingan haudoille kynttilät. Saatiin sopivasti taas selvitettyä Iinan kanssa kuolema- ja hauta-asioita.

Kun "joulut" oli juhlittu mä pääsin akupunktioon. Moffa tuli taas hoitamaan lapsia, että mä pääsin hoidattamaan itseäni. Tero on ylläpylläri takkahommissa. Ne, jotka haluaa lurkata, millaisia takkoja tuo mun mies käy värkkäilemässä, voi klikata tästä. Aika hienoja on :)

Akupunktio toimi liki samalla tavalla kun viimeksikin. Itse toimenpide oli kovin miellyttävä ja jälkeenpäin väsyttää ja janottaa. Tämä akupunktiokäynti nyt vähän poikkeaa varsinaisesta päivän teemasta, mutta sivuaa kyllä vähäsen. Kolmen kerran sarja akupunktiota oli nimittäin joululahja!

Tällä kertaa muistettiin ottaa kuva, kiitos Antti!
Selässä näkyykin kivasti, kuinka neulat saa aikaan punoitusta.
Ihan tukossa mä oon vieläkin, mutta vähän on kyllä helpottanu huimaus.
Sen verran kiinnostavaa puuhaa, että taidan kans hakeutua koulutukseen.

Illalla vielä (joulu)saunottiin. Ensin tytöt ja sitten me aikuiset kun Tero tuli kotiin.

Sellainen valejoulu meillä tänään oli. Aivan kelpo vapaapäivä :)[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3