maanantai 28. tammikuuta 2013

Makoisa maanantai

Ai vitsi! Tänään on ollu ihan loistava päivä.

Eilen illalla katsottiin Iinan kanssa sille vaatteet valmiiksi aamua varten. No meidän innokas neiti oli pukenu vaatteet päällensä jo yöllä (näin kun vein sille aamuyöllä vettä) :) Aamu meni kaikin puolin kitkattomasti, puurokulhot syötiin tyhjiksi ja turhia kitinöitä ei ollu ollenkaan. Iina jopa tarjoutui auttamaan Aavankin pukemisessa.

Työpäiväkin oli aivan huippu. Mä tein viis lyhyttä hierontaa tutuille. Olipa kiva nähdä ihmisiä, joita ei hetkeen ollu nähnytkään. Hieronnan kannalta koin kyllä onnistuneeni parhaiten niissä muutamassa hiljaisemmassa hieronnassa. Kun homma ei vielä tule selkäytimestä, on keskittyminen paikallaan...Vaan pakkohan ne kuulumisetkin on vaihtaa! Aivan huippua kyllä, että mulla on mahdollisuus treenata hieromista ihan oikeissa hoitolaolosuhteissa.

Ja kotiin tullessa pöydässä istui tyytyväisiä tyttöjä. Tero oli tehny lihapullia (taikinaan ei ollu kermaviiliä mutta oli korvannu sen maitorahkalla, ja täytyy kyllä todeta, että hienosti toimi - vaikka vähän epäilevästi suhtauduin). Jälkkäriksi oli Tero paistanu tyttöjen kanssa spelttijauhoista lättyjä. Ja väliin oli tietty kermavaahtoa ja mansikkahilloa. NAM :P


Olo on taas kerran tosi onnekas! Ja ehkä aavistuksen lihava :D


[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3