tiistai 15. tammikuuta 2013

Semmottiin tämmöttiin

Meille kuuluu semmosta, tämmöstä ja tommosta.

Mun viikonlopun poissaolo aiheutti Iinassa maanantaiaamuna kitinää. Joku muu seikka aiheutti Aavassa tänä aamuna kitinää. Tai huutamiseksi sitä voi kyllä liioittelematta kutsua. Sama rähinä oli jatkunu myös dagiksessa.

Mä oon nauttinu eilen ja tänään töissä. Kuherruskuukausi siis jatkuu ainakin toistaiseksi. Asiakkaat on niin mielenkiintoisia ja kivoja. Ja töissä saattaa törmätä myös tuttuihin :) Eilen mun sydäntä kävi lämmittämässä Marika ja Oliver. Rauhallinen musiikki ja tuoksukynttilän liekki - ah! Voittaa kotiolot ;-) ...sopivasti annosteltuna.

Teron kanssa on eilen ja tänään laskettu ja värkätty veroasioiden kanssa. Hyvinvointivaltio on jees. Verojen määrä silti ketuttaa. Ja hitonmoinen homma noissa tilinpäätöksissä, alvilaskelmissa ja muissa lomakkeissa on. No nyt pitäis olla postittamista vaille valmista.
Pieni porvari nostaa päätään. Kukkuu! Ja sitten hän taas palaa omaan määrittelemättömään viher-sini-punaiseen lokeroonsa...Vastustaa ydinvoimaa ja on kiitollinen julkisista palveluista.

Iina oli tänään tokaa kertaa jäähallissa luistelukoulussa. Ihana Iina oli välillä enemmän ja välillä vähemmän hämmentyneen näköinen. Yhtään ei moittinu ja välillä näytti olevan hauskaakin, mutta aika iso osa ajasta meni pikkuneidillä edelleen "maisemien katselemiseen". Niin ja pissalla piti taas käydä kesken kaiken :D

Tässä Iina ihmettelee pallofleecessään :)

Ja tässä on Iina sujahtaa hienosti portista

Mä toivon meille nyt terveyttä. En silleen ylimalkaisesti, niin kun ihmisten tulee yleensä toivoa, vaan eritellysti ja korvamerkitysti. Aavan on pakko olla terve perjantaina. Piste. Iskeköön lenssut vaikka heti lauantaina, mutta anna Luoja Aavan olla terve perjantaina. Silloin pikkuinen saa putket korviin ja anestesialääkäri on kuulemma melko ehdoton potilaan flunssattomuuden kanssa.

Mites teillä? Vuotaako nenä tai lentääkö laatta? Nyt taitaa olla liikkeellä yhtä ja toista...

Heippa hei! <3


[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3