keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Merimaisema ja kukkaniitty

Meillä ollaan tänäänkin oltu kotosalla ja flunssailtu. Iina on ihan hyvissä voinneissa ja oli ihan kypsä jo aamusta kun tajusi, että taas tulee kotipäivä. Olis halunnu ulos kavereiden kanssa, muttei millään tahtonu ymmärtää, et kaikki oli hoidossa.

Ja tunnelma oli sitten sen mukainen...

Iinan päivää koitin piristää pikaisella ulkoilulla omassa pihassa kun Aava nukkui päikkäreitä ja antamalla hänelle askartelutehtävän. Tähän kivaan taideprojektiin tuli vinkki Sannalta, jonka lapset oli vastaavanlaista värkkäilleet.

Ohjeistuksena oli maalata yhdelle paperille akvaario vesiväreillä ja toiselle paperille piirrellä kaloja, jotka sitten leikataan irti ja liimataan akvaarioon. Iina innostui täysin!

Valkoiselle A4 koon kartongille hän maalaili vettä niin, että paksu kartonki alkoi uhkaavasti ohentumaan. Toiselle paperille Iina hahmotteli kaloja, hylkeen, hain, valaan ja veneen.
Aava tietysti oli projektissa kovasti apuna ja söhläsi vähintään yhtä paljon kun siskonsa.
Akvaario oli liian kesyä näille taiteilijoille ja lopputuloksena oli merimaisema vedenelävineen ja veneineen :)


Iltapäivällä mun isä tarjoutui tulemaan meille hetkeksi, että pääsisin yksin kauppaan. Tämän päivän takkuilujen jälkeen en vaan pystynyt piipahtamaan hät'hätään Piffissä, vaan oli ihan pakko samalla reissulla katsastaa Kenkä Extran valikoima ja käväistä kirpparilla varaamassa pöytä. Teki kyllä hyvää saada pieni hengähdystauko!

Mä haluun nämä Kavatin kengät Aavalle kevääksi!!
Eikö ole täydelliset? Kesäinen kukkaniitty...
Raskaan päivän kruunasi kurjat uutiset mun mummista :( Hän joutuu huomenna yllättäen leikkauspöydälle...Mua vähän huolestuttaa. Ei niinkään se leikkaus, vaan mummin sairastelu.
Toivottavasti mummi ei kovasti ite murehdi ja huominen toisi apua hänen viimeaikaiseen kurjaan oloon.

Torstai totisesti olkoon toivoa täynnä.
[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3