perjantai 8. helmikuuta 2013

Näni

Meidän perjantai on menny ihan lapsellisesti <3

Aamulla mentiin tyttöjen kanssa rytmiikkaan ja sieltä kirjastoon :)
Sillä välin kun tytöt katseli kirjoja - jep, Aavakin istui hetken pöydän ääressä siskon kanssa lukemassa - mä valkkasin poistopöydästä meille muutaman kirjan. Sitten tytöt alkoikin juoksentelemaan hyllyjen välissä, nakkelemaan kirjoja lattialle ja paskantamaan. Tai siis Aava väänsi tortut, Iina oli muuten vaan syyllisen näköinen.
Sitten olikin sopivasti aika hipsiä kotiin lounaalle :D

Hädin tuskin saatiin ulkovaatteet riisuttua ja vaippa vaihdettua, kun meille jo tuli ensimmäinen lastenvahtiehdokas. Tosi suloinen tyttö!
Kun ensimmäinen ehdokas lähti, meni Aava nukkumaan ja me Iinan kanssa askarreltiin onnittelukortteja. Ei me sellaisia nyt just tarvita, mutta ei tarvi sitten kiireellä värkätä kun tarvitaan ;-)

Sitten tulikin toinen lapsenvahtikandidaatti. Aivan ihana tyyppi!
Ja sähköpostissa on vielä yks varteenotettava yhteydenotto...
Äh! Päätöksentekoa olis helpottanu huomattavasti, jos sopivia tyyppejä olis ollu tasan yks...

Näistä kahdesta tämänpäiväisestä toinen vaikutti melko täydelliseltä meidän tarpeisiin. Tero ja äiti oli sitä mieltä, että siihen tartutaan. Turha kuulemma ens viikolla enään ketään haastatella. Ehkä siis niin, kyllä kai nuo tietää (vaikka ovatkin vaan mun kertomuksien varassa) :)

Aava rakastui punaiseen jakkaraan <3

Tero tuli kotiin! <3 Tytöt oli innoissaan paitsi papasta, myös hänen Ikean tuliaisista. Kahdesta jakkarasta :D Terolla oli ollu hyvä viikko Murikassa. Aamulla taas vaihdetaan viestikapulaa, kun mä lähden viikonlopuksi Kauhajoelle kouluun. Välillä tuntuu kohtuuttomalta.


[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3