sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Reissua pukkaa!

Äiti varas meille viime viikolla lennot Rodokselle syyskuulle. Tänä vuonna mennään siis perinteiseen tyyliin tuttuun ja turvalliseen Sun Beachin huoneistoon. Saas nähdä, miten me mahdutaan koko porukka siihen kaksioon :) Kalliiksi alkaa käymään meidän lentomatkailut, kun Aavakin tulee jo 2 vuotta ja hänelle joudutaan ostamaan oma penkki lennolle. Auts! Vaikka asuminen on "ilmaista", tulee matka silti hintoihinsa. Lennot on nelisensataa per nuppi ja viikon syömiset, juomiset ja shoppailut päälle.

Ja heinäkuulle pukkaa Tanskan matkaa! Perhe S meitä kosiskeli heidän mukaansa, ja mehän lähdetään - vaikka rahaa siihen huviin ei todellakaan olis. Tytötkin taitaa olla vielä liian pieniä saadakseen "täyden hyödyn" Legolandista, mutta hittoako väliä. Me mennään viikon reissulle, johon sisältyy huimasti kaikkea muutakin kun Legolandia. Kuten laatuaikaa rakkaiden seurassa <3 Ja nooo, aika monta hikistä kilometriä peppu vasten autonpenkkiä :/
Tänään varattiin laivamatkat ja oon räkänokkana istunu sohvannurkassa hakemassa meille edullisia majoituksia reissulle.Odense vaikuttais äkkiseltään sopivalta leiriytymispaikalta. Se olis Billundin (kuka on keksiny tommosen paikannimen?) ja Köpiksen välillä. Jos vaikkas yks päivä hengailtais Legolandissa, yks päivä Odensessa ja kolmantena päivänä Köpis ja siitä kotimatkalle Ruotsia kohti... Tai jotain :)

Terollakin pukkaa Reissua. Se on lähdössä ajelemaan huomenna aamulla kohti Tamperetta. Murikka kutsuu reipasta opiskelijaa :D On se hienoa, kun Metelliliitto järjestää jäsenilleen tällaisia arjestairtautumisleirejä... Muka palkkatekniikkaa opiskelemaan. Joo joo. Mutteribaari sielä jo huutaa Teron nimeä ;)
Ei vaiskaan! Kiva kun Tero pääsee oppimaan uutta. Ja toivottavasti saa vähän ladattua akkujaan. Viimeaikoina on menny aika kovaa työrintamalla. Me tyttöjen kans pärjäillään hyvin. Tänään testattiin, et Skype toimii, kun Iina alkoi sanomaan, että ikävöi jo valmiiksi. Ja Tero ja Iina katsoi Iinan omasta kalenterista, koska pappa kotiutuu <3
Ja sekin hyvä tossa reissussa on, että mä saan Ikeasta tuliaisia. Jee!

Jep jep. Sellaista tänään. Flunssalla on yö aikaa paeta minusta :)

Kivaa alkavaa viikkoa! Onkos teillä jo kesälle lomasuunnitelmia?
[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3