keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Yon-ka Le Grand Classique

Ah! mä pääsin tänään piiitkästä aikaa kasvohoitoon. Viimeisestä kerrasta taitaa olla vuoden päivät ja kun tämä oma huolehtiminen on mitä on (iltaisin pesu ja aamuisin voide), voisi ammattilaiseen turvautua huomattavasti useammin. Ja kun apukin on tosiaan melko lähellä ;-)

Meillä on viimevuoden lopulla otettu käyttöön Vaasa Day Spa:ssa uusi sarja, Yon-ka, joten selvää oli, että varaan ajan johonkin vielä vähän vieraista Yon-kan kasvohoidoista.
Pitkän tauon vuoksi en voinut ajatellakaan Escale beaute -pikakasvohoitoa, koska puhdistettavaa oikeasti oli. Tehokkaasti kiinteyttävä Optimizer -kasvohoito puolestaan tuntui ylireagoinnilta - mitäs keinoja mulla sitten on 20 vuoden kuluttua? :D Ihanan Alpha-vital -kasvohoidon hedelmähappokuorintaa pääsin testaamaan Yon-kan koulutustilaisuudessa, joten valitsin siis Le Grand Classique -hoidon.

Le Grand Classique on Yon-ka sarjan peruskasvohoito, kestää siis noin tunnin verran eikä pelissä ole sarjan tehokkaimpia tehoaineita. Ne tulee kuvioihin vasta erikoiskasvohoidoissa, Alpha-vitalissa ja Optimizerissa. Silti täytyy todeta, että tästä hoidosta oli keskinkertaisuus kaukana!

Ylellinen, tehokas ja rentouttava kasvohoito tuntui hurjan kokonaisvaltaiselta. Kaikkia aisteja hemmoteltiin: lämmintä, viileää, kevyttä, paksua, nopeaa, hidasta, voimakasta, mietoa...
Hoidon kulku oli luonteva ja tuotteet nerokkaita. Miten asiakas voi tuntea tuotteiden vaikutuksen noin vahvasti? Siis näkemättään. Kosmetologin vastaus mun kysymykseen oli tuotteiden huippuunsa viety laadukkuus ja raaka-aineiden valinta. Yksinkertaisesti vähemmän turhaa täyteainetta ja enemmän tehoaineita. Yon-kan tuotteet ovat puhtaita ja 98%sti luonnonmukaisia, silti ollen oikeasti viimeisenpäälle tuotekehitelty ammattisarja.

Tunti vierähti nopeammin kun koskaan!

Ohjeeksi sain silmänympärysvoiteen käyttöön ottamisen. Se on kuulemma syytä aloittaa viimeistään nyt, muuten harmittaa kymmenen vuoden kuluttua. Kasvovoide tulee vaihtaa hieman nykyistä ravitsevampaan ja sen tulisi olla herkälle iholle soveltuva. Musta on tullu aikuisuuden (ja äitiyden) myötä herkkäihoinen! Yöksi käy sama voide kun päiväksi, jos se on hyvin valittu.

Testerinä matkaan lähti pari voidetta ja geelimäinen putsari.
Mun pitkäaikainen lemppari, Phytomerin ruusukasvovesi alkaa olla lopussa,
joten ostin Yon-kan kuivan ihon kasvoveden.

Voin lämpimästi (ja nyt myös omakohtaisella kokemuksella) suositella Yon-kan kasvohoitoja. Koskakohan taas kehtais mennä? :D

Hurrrmaavaa!

Kiitos Sinikalle kasvohoidosta ja Sarah:lle lastenhoidosta <3

Tästä pääset lukemaan enemmän Yon-kan kasvohoidoista. Klikkaa otsikosta, niin näet tarkemman kuvauksen kyseisestä hoidosta :)[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3