sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

5 oikein ja lisä

Meidän piti tänään viedä tytöt yökylään ja päästä pitkästä aikaa juhlimaan.

Aava tuli kuitenkin kipeeksi ja juhlimiset jää juhlimatta.

Melkoinen onni matkassa!

Todennäisyyslaskennan kautta asiaa katsasteltuna meillä tosiaan kävi huono säkä, yhtä todennäköistä olis varmaan ollu voittaa lotossa 5 oikeeen ja lisä. Mutta arkirealismin silmin näinhän se just aina menee. Sen kerran kun kahden vuoden sisällä olisit johonkin pääsemässä, tulee lapsi sairaaksi.

Ei kait siinä mitään. Ihan rentoa kantaa ja hoivata kipuilevaa ja kuumeista lasta. Soittaa sairaanhoidon neuvontaan kun korvasta alkaa valumaan nestettä. Kiikuttaa pikkuinen pääterveysasemalle, jossa saa todeta, ettei heillä kukaan kolmesta päivystävästä lääkäristä osaa/suostu huuhtelemaan kipeää korvaa tai tekemään muitakaan auttavia toimenpiteitä. Onneks täti luukulla oli sentään mulle rehellinen ja kertoi, että tosiaan parasta mitä tuosta putiikista saadaan on antibioottiresepti. No, ei ainakaan tarvinnu jäädä odottamaan. Jono olis ollu monta monta tuntia...
Sitten vaan apteekkiin ja farmaseutin kanssa neuvonpitoa, millä koktaililla mennään, jotta pärjätään tiistaiaamuun asti, että päästään oikeelle lääkärille. Vielä kauppaan hakemaan mehua.
Nyt on pelissä kipuun Pronaxen+Panadol, nuhaa helpottamaan sängyssä sipulia ja valkosipulia, sängyn vieressä ilmankostutin ja illalla ollaan koitettu tankata pienelle laimennettua mehua.

Olisko se nyt sitten muka ollu kivaa juoda viiniä, nauraa pissat huosuissa rakkaiden ystävien kanssa ja tanssia jalat tohjoksi aamu neljään?!?

Aamupäivällä harmitti niin, että piti pariin kertaan oikeen asiaa itkeä. Iltapäivä meni sitten näissä arjen touhuissa kun Aava alkoi olla kipeempi.

Nyt mä aion hukuttaa harmitukseni myrkyttämällä itseni valkoisella sokerilla, väri- ja lisäaineilla. Meillä on iso pussillinen irttareita.

Parin vuoden kuluttua vois taas juhlimiset onnistua - jos ei joku sairastu!

Ps. Iinalla sentään meni putkeen ja hän pääsi Karppikseen yökyläilemään :) Iina oli odottanut tätä kovasti <3


[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3