tiistai 12. maaliskuuta 2013

Day 3

Kolmas lomapäivä on ollu ylläripylläri aurinkoinen ja kylmähkö :) Kelit on kyllä kivasti toistaneet toisiaan päivästä toiseen. Aamulla mittari näytti -22 astetta, mutta iltapäivällä asteita oli vaan -9.

Jes! Iinan uuden nukkumapaikan ansiosta (ehkä) saatiin nukkua puoli kasiin tänä aamuna.
Äitin kanssa kiirehdittiin Katinkullan hemmotteluosastolle kymmeneksi jalkahoitoon. Joka alkoikin vasta puoli kakstoista :D Onneks ollaan lomalla ja pienet aikataulusekoilut ei haitaa mitään.
Ja täytyy sanoa, että aivan oli odottamisen arvoinen hoito! Vielä kun olis saanu 10 minuuttia lisäaikaa jalkahierontaan, voisin sanoa täydelliseksi. Mulle sattui sama mukava kosmetologi, joka teki mulle viime vuonna kasvohoidon. Olipa kiva hoidon jälkeen todeta, että nähdään taas ens vuonna :)

Miehet oli tullu kans tyttöjen kera Katinkullalle leikkimään. Hoitojen jälkeen jäätiin porukalla syömään lounasta Katinkultaan.

Sitten mökkiin lepäilemään ja uudella innolla ulkoilemaan.
Muu jengi meni läheiseen leikkipuistoon ja mä lähdin jäälle hiihtelemään kolmeksi vartiksi. Hiihto on kyllä niin kivaa! Sopii paljon paremmin tämmöselle löysälle rouvaihmiselle kun melko passiivinen laskettelu. Jos lasketellessa saa kokea vauhdin huumaa, tarjoaa hiihto hikeä ja endorfiinejä. Hiihto on myös edullinen laji: siihen ei tarvita kun kaunis luonto, omat monot ja iskän vanhat Järviset. Niin ja hiihtäessä aktivoituu kivasti vatsalihakset ja ojentajat, nami nami! ;-) 
Ulkoilujen jälkeen äiti laittoi spagettia ja jauhelihakastiketta, jonka jälkeen jaksoi hyvin lähteä hohtokeilailemaan. Tero oli tietysti taas ylivoimainen, mutta hyvin me muutkin vedettiin :) Iina oli kehittynyt lajissa eniten verrattuna viimevuoteen <3Ilta on menny takkaa polttaen ja hiljaisuudesta nauttien.

Taas tulee kivasti uni!


[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3