keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Day 4

Meidän neljäs lomapäivä on ollu nautiskelupäivä.

Aamusta asti on satanut lunta. Välillä kovemmin ja välillä hiljalleen. Toisaalta pakkasta on ollu vaan kymmenisen astetta, jopa vähemmän.

Sateinen keli sai meidät suuntaamaan aamiaisen jälkeen Sotkamoon ostoksille. 
Käytiin Piipposella sovittelemassa kevään uusia Peakin vaatteita. Löysin aivan täydellisen ihanan hupparin, josta ei kuitenkaan ollu sopivaa kokoa :( Minäpä sitten samantien otin puhelun Vaasan Intersportiin ja varasin sieltä itelleni The Hupparin oikeassa koossa. Loistavaa palvelua! Lupasivat laittaa sivuun siitäkin huolimatta, etten pääse sitä ihan heti hakemaan.

Lelukaupassakin käytiin ja Pentikissä. 
Ja Murusessa <3 
Murunen on kahvila/launasravintola/sisustusliike/lastenputiikki. Jossa on niin lämmin ja välitön tunnelma, että sielä vois hengailla vaikka koko päivän!
Syötiin maistuvaa kanttarellikeittoa ja juotiin herkulliset jälkkärikahvit. Namskis :)


Shoppailureissun jälkeen lepäiltiin. Ja ulkoiltiin  - sateesta huolimatta ;-)
Mä sain Teron houkuteltua mukaan pikkuruisella hiihtolenkille ja muut jäi pihaan leikkimään.     
 

Ulkoilujen jälkeen tytöt söi vähäsen ja Iina lähti miesten kanssa Katinkullan kylpylään uimaan. Aava ei lainkaan suostu käyttämään korvasuojia, jotka olis pakolliset korvissa olevien putkien takia, ja mun äiti lupautui jo alkulomasta jäämään Aavan kanssa uintireissusta pois. Mun äitiä kun ei niin nuo kylpylät houkuta (taitaa tietää liikaa veden laadusta!). Mun oli tarkoitus mennä uimaan, mutta skippasin koko homman viimehetkellä kun tajusin, ettei näillä jalkakarvoilla vaan voi mennä kylpylään. Oli siis helpompaa jättää julkiset uimiset väliin kun kaivaa ruohonleikkuri esille...Ihan typerä syy, mutta joskus naisen elämä on tämmöstä :D

Minä, äiti ja Aava mentiin Katinkullalle vähän perästä ja kun ryhmä rämä oli saanu uinnit uitua, käytiin koko jengillä pizzalla. Mä valitsin superherkullisen pizzan, jossa oli raastettua punajuurta, aurajuustoa, pinjansiemeniä, rucolaa ja hunajaista kastiketta. Ah!


Kun viimein puoli ysiltä päästiin takaisin kämpille, oli tytöt ihan valmiita petiin. Pikaiset hammaspesut vaan ja talo hiljeni :)

Toivottavasti huomenna taas paistaa!


[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3