perjantai 1. maaliskuuta 2013

Kiitoksena

...tein äitille ja isälle iltaruokaa. Tai siis oli se meille kaikille ;-)

Bemsku pitää olla Käyttöautolla huomenna ysiltä aamulla. Kun huoltoaikaa tilasin, tuntui lauantai tosi hyvältä vaihtoehdolta, vaan ei se sitä kyllä todellakaan ole. Tero meinaa mennä (ylläri!) töihin ja äiti ja isä on luonnollisestikin töissä (niin kun joka lauantai). Millä mä muka pääsisin kotiin Korkkarilta kahden tytön kans lauantaiaamuna?

Jos ajotietokone ei olis toista viikkoa huutanu viallisista jarrupaloista, ja kehoittanut ajamaan VIIPYMÄTTÄ lähimpään merkkihuoltoon, olisin antanu koko jutun olla...

No, iskä oli taas kerran The Ratkaisija ja sanoi, että viedään auto sinne jo tänään illalla. Että hän auttaa, eli kuskaa. Isät on kyllä ihan parhaita!

Tero olikin ehtiny tänään kotiin jo ennen kun äiti ja isä tänne day spa:sta ennätti, mutta minä laitoin sitten sillä välin ruokaa kun isä ja Tero vei Bemarin huoltoon ja mun äiti leikki lasten kanssa.

Espanjalaiseen henkeen laitoin chorizo-makkaraa ja sen kylkeen monen moista lisuketta. Aivan hyvää oli, vaikka makkarat menikin vähän yli...olis muuten tosi mageeta koittaa tehä joskus ite makkaraa!

Hyvää viikonloppua Sulle!


Salaattia, munia, majoneesia, marinoituja katkiksia,
aurinkokuivattua tomaattia ja oliivia, siemeniä ja
Manchego-juustoa kera pähkinöiden ja agave-siirapin.
[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3