keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Kiva, kylmä keskiviikko


Tänään mulla on ollu vapaapäivä ja koska Tero on ollu taas aamusta iltaan töissä, pyydettiin Sarah hoitamaan lapsia hetkiseksi. Tai tarkemmin sanottuna neljäksi tunniksi, joka musta vaan tuntui hetkiseltä. Sarah on super! Mä oon hänestä ihan oikeesti tosi onnellinen.

Mä kävin sillä aikaa dagiksessa jutksailemassa Blåsippaneissa Aavasta ja Gulsippaneissa Iinasta. Hyvin kuulemma sujuu meidän mussukoilla.

Vanhempainvarttien jälkeenajelin GW-gallerian kautta kaupunkiin.

Po.p:issa "piti" käydä vaihtamassa ennen lomaa Aavalle ostamani punaiset kuorihousut kokoa pienempiin. Nyt koko kuoripuku on siis kokoa 80 ja windfleecetakki kokoa 86.

Hups! ja kun sielä nyt kerran oltiin, niin muutama vaate tuli ostettuakin. Vaan nyt se kannatti, kun kanta-asiakkaana sain -10% alennuksen. Ja bonuksiakin oli kivasti :)

Tässä Aava sovittaa uusia housuja, jotka on nyt hyvät.
Ja raitapaita on tämän päivän ostos myöskin :)
Ennen kotiin tuloa kävin vielä pikaisesti kirpparilla järjestämässä pöytääni. Piti tarkistaa, että tavaramäärä pysyy balansissa. Kun jotain ostaa, pitäis aina tuplasti myydä pois!

Iltapäivä vaan hengailtiin tyttöjen kanssa kotosalla ja tanssittiin ja hömpöteltiin. Kunnes mopo lähti karkaamaan käsistä ja meno yltyi melkoiseksi :D Mutta ei mitään hätää! Ulkona on nyt jo niin pitkään valoisaa, että hyvin nähtiin ulkoilla vielä kuuden jälkeenkin. Leikittiin hetki omassa pihassa ja käytiin leikkipuistossa laskemassa pulkkamäkeä, liukumäkeä ja keinumassa.

Siinä se sitten taas oli yksi tavallinen päivä paketissa! <3


[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3