lauantai 30. maaliskuuta 2013

Virvon varvon vaan

Iina virpoo

Merikotka
Me jouduttiin tänään aamupäivällä sanomaan Liinulle ja Alecialle heipat. Lähdön hetket on mun mielestä aina kurjia. Erityisen kurjia ne on rakkaista...

Lounas syötiin Rondossa ja sen jälkeen lähdettiin trullittelemaan. Jep, täälä Pohjanmaalla pikkunoidat (ja ihan rooliasuttomatkin pikku karkkipummit) liikkuu vasta lankalauantaina toivottelemassa hyvää pääsiäistä.

Ensin ajeltiin Raippaluotoon Iinan kummitädin ja -sedän mökille virpomaan. Sieltä tullessa Tero bongas kaksi merikotkaa jotka pysähdyttiin kuvaamaan.
Sitten Stina-mummin luo ja sieltä Mumun ja Moffan luo Karppikseen.
Virpomislorua treenattiin aamupäivällä kun askarreltiin vitsoja sekä automatkalla.

Tosipaikan tulle ei sitten kuitenkaan oikeen irronnut. Iina loru meni tähän tapaan:

Virvon varvon, tulemaan tänne...palkka mulle, palkka sulle.
Illalla Sausot tuli meille suunnittelemaan kesän Tanskan reissua. Jes, saatiin vihdoin varattua mökkimajoitus Tanskasta kolmeksi yöksi. Nyt on siis laivamatkat ja mökki varattu. Melko tarkka aikataulukin saatiin sovittua. Tai siis suunnilleen sillä tarkkuudella, että missä ollaan minäkin päivänä reissua. Ihanaa! On, mitä odottaa :)

Aava oli eilen illalla kuumeinen, mutta tänään päivällä ihan normi kunnossa. Kunnes taas illalla tuli lämpimäksi. Apuva! Me ollaan sovittu huomenna tytöt yökyläilemään. Toivottavasti Aava ei tuu kipeeksi ja sekoita meidän suunnitelmia.

Virvon varvon tuoreeks terveeks, tulevaks vuodeks...

Hyvää pääsiäistä!

[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3