perjantai 12. huhtikuuta 2013

Hyvää energiaa

Minä ja Marika käytiin tänään lapsukaisten kanssa kyläilemässä Camillan luona heidän upouudessa talossaan. Vitsi kun oli hieno! Välillä oma koti tuntuu vielä uudelta, mutta tänään tulin kyllä ryminällä maan pinnalle tuon asian suhteen. Meidän koti on kuulkaa jo melkolailla nähnyt elämää (eli kulahtanut :D). Camillalla on muutenkin kovasti mun silmää miellyttävä tyyli. Aivan ihana koti <3


Vaikka talo oli upea, sanoisin, että vieläkin parempaa oli seura.
Lapset viihtyi kivasti keskenään ja me mammat saatiin jutella. Rupatella niitä näitä. Miettiä syvällisiä. Keskustella kipeitä. Nauraa. Minä niin tykkään noista kahdesta mielettömästä naisesta <3

Tässä taitaa olla kaikki pienet samassa kuvassa...yks...kaks...kolme...
Aava viihdyttää Neoa :)
Pienet ihanat: Ruusu, Aava ja Neo <3

Me ollaan jotenkin niin samanhenkisiä ja arvoiltamme yhteneviä. Juteltiinkin aiheesta, kuinka elämässä ei todellakaan kannattais kuljettaa mukanaan ihmisiä, jotka vie energiaa. Sellasia tyyppejä, jotka saa sut ärsyyntymään, pahoittamaan mielen tai tuntemaan olon epämukavaksi.
Joitakin ihmisiä on tietysti pakko kestää. Sellaisia, joita et ole valinnut ja joista ei eroon pääse.

Mutta noin yleisesti ottaen, ei tämä elämä niin helppoa ole, että taakkaa tarvisi kasvattaa yhtään enempää voimaa vievillä ihmissuhteilla.

Onneksi maailma on täynnä ihania ihmisiä! Niitä, jotka on just sun kanssa samalla aaltopituudella :) Se vaan on niin, että toiset on kissaihmisiä, toiset koiraihmisiä. Toiset ei tykkää mistään.

Tämän päivän mä sain viettää seurassa josta sain paljon energiaa :)[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3