keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Kevät tuli

...lumi suli, puro sanoi puli puli. Ah! Vihdoin :)

Me käytiin tänään Teron töiden jälkeen Ultimate Marketissa tarkoituksena tilata mökille huussi.
Ylläri pylläri ei saatu sitä kuitenkaan tilattua :D Meillä oli mukana tytöt, kun ei saatu niille hoitajaa tuolle ajankohdalle. Ja nehän melskas ja kiljui ja veti papereita lattialle ja Aava yritti jopa repiä mun naamaa kun koitin pitää sitä sylissä. O-ou!

Sitten vielä keksittiin alkaa kyselemään saunoista ja toki tehtaan pihalla olis joku puolimädäntynyt, ja puoli-ilmainen, sauna. Sitä siinä sitten pähkylöitiin ja meinattiin jo lähteä ajelemaan reilun sadan kilometrin päähän sitä tsiigaamaan. Onneksi järki tuli peliin kun käytiin Aschanissa syömässä ja pureksimassa sauna-asiaa.

Hyyssikkä meidän on pakko nyt saada tilattua. Mutta kovasti tuo saunakin edullisuudellaan houkuttelis...Nyt ollaan laskeskeltu paljonko talous antaa myöden. Vuoden sais korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Silti kuukausierät olis kyllä aika paljon. Tai siis ei yksittäisenä summana niin hurjasti, mutta kaikkien jo olemassaolevien kulujen päälle ja joka perkuleen kuukausi...

Mutta sitten meillä olis sauna. Ja onhan mökillä pakko olla sauna. Mitä muuta iltapäiväkaffin jälkeen aletaan tekemään kun kantamaan puita saunalle? Ja missä sitä muka peseydytään jos ei saunassa? Ja mitä iltaisin tehdään jos ei istuta löylyissä? Mitä keväisin tehdään, jos ei seuraavan kesän saunapuita?

Tämä kesä saattais mennä nipin napin ilman, mutta ens vuonna olis hankinta joka tapauksessa edessä. Sama kai se on ostaa nyt. Vai onko?


Näin pienelle saunalle luulis rakennuslupakin tulevan

Mä kävin aamupäivällä pitkässä hieronassa, joka teki kyllä hyvää. Sarah oli sillä aikaa tyttöjen kanssa. Sarah on kyllä pala kultaa!

Iltapäivällä ehdin hinnoittelemaan takan päältä ison kasan tavaraa taas kirpparille ennen kun Aava heräs päikkäreiltä. Ja sain tavarat vietyä ihan kirppikselle astikin! Kyllä nyt näyttää kivalta, kun turhaa tavaraa ei pyöri ärsyttämässä silmää.

Illalla Tero pakkaili Rukan reissua varten. Jep, se lähtee huomenna Rukalle laskettelemaan ja luulen, että sielä muutenkin urheillaan ja tullaan levänneinä ja posket (vai silmät) punaisina kotiin ;) Kyllä se yrittää pitää kulissia yllä ja survoi lumilaudan jo autoon :D

Mä ulkoilin illalla Iinan ja Aavan kanssa omassa pihassa ja siivottiin nurmikkon alta paljastuneita roskia ja tavaroita.

Semmosta tänään :) Huomenna on jo torstai!


[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3