perjantai 19. huhtikuuta 2013

Mies talossa vaihtui

Tuosta noin vaan!

Tero lähti ja Matti tuli. Taas kerran appiukko riensi apuihin, kun ei tämä meidän elämä tunnu pyörivän yhden aikuisen voimin. Siitäkään huolimatta, että koen itseni aika korvaamattomaksi välillä ;)

Tero lähti eilen ja heti iltapäivällä tarvittiin apuja, kun mun työt loppui vasta kuudelta ja sen päälle on viikon ainut harrastus, balettitunti. Kotona olin vasta illalla, ja tytöt piti luonnollisesti hakea jo iltapäivällä dagiksesta. Matti hoiti!

Tänään mulla on ollu vapaapäivä ja paljon on taas monen moista puuhailtu :) Aamulla käytiin rytmiikassa ja sen jälkeen Katja ja Emma tuli meidän seuraksi. Saatiin jopa ihana leppoisa tuokio, kun Iina ja Emma lähti ulos leikkimään ja parivaljakko Aava & Matti tempas päikkärit.
Katjan kanssa rupateltiin <3 ja laitettiin Katjalle geelilakat, että hällä on kynnet kauniina sitten etelän auringon alla :) Kynsistä tuli ihan nätit, harmi kun en hoksannu napata kuvaa.

Punaposkiset tytöt :)

Iltapäivällä käytiin mökillä ja haettiin Po.p:ista Aavalle kuorihanskat (ja muutama muu juttu ;)). Miten missään ei ole kunnollisia hanskoja?!? Po.p:issakin oli ihan muutamat enään jäljellä ja jouduttiin ostamaan aavistuksen naftit, tai siis sellaiset jotka menee nyt just nämä pari kuukautta.
Ja nopeasti piipahdettiin vielä kaupassa. Ilta meni laittaessa äitillekin geelilakat kynsiin (ne lähtee kans reissuun, epistä!). Ja sitten siivousta ja tytöt petiin ja lisää siivousta.

Huomenna mä lähdenkin aamulla ajelemaan taas kohti Kauhajokea. Lauantai- ja sunnuntaipäivä vierähtää opiskellen. Ja taas Matti hoitaa!

Nyt lasi viiniä ja pian saa kömpiä petiin <3

...ja yrittää kerrata alaraajan lihaksia ja niveliä unissaan :D

[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3