sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Onni on kääntynyt

Meidän sunnuntaipäivä on ollu täynnä tyytyväisyyttä, naurua ja hellimistä.

Aamulla Tero lähti töihin ja me tyttöjen kanssa pidettiin discoa kotona. Telkkarin kautta kuunneltiin You Tubesta Robinia. Mistä Iina voi tietää Robinin?!? Anyway, kivaa oli :)

Sitten tuli Wilma ja Pia toivottamaan Iinalle pikaista paranemista <3 Wilma oli askarrellu Iinalle hienon vihon piirrustuksistaan. Kun Iina oli sitä aikansa ihastellu ja pyöritelly, piti alkaa tietysti askartelemaan Wilmalle saman moista vihkosta vastalahjaksi. Iinalla ja Aavalla kuluikin sopiva tovi kynien, paperin ja teippirullan kanssa värkkäillessä ;-)

Kun Tero tuli puolenpäivän aikaan kotiin, vaihdetiin isoille kukille mullat. Kolmesta kukasta yks jäi ilman, kun 30 litran multasäkki loppui kesken. No parempi sekin kun ei mitään.
Ihanaa, nyt Jukkapalmu seisoo taas terhakasti kuin...palmun kuuluukin :D Sellaset seinään nojailevat palmut ei sitten ole mistään kotoisin!

Multien vaihtaminen oli oikein koko perheen yhteinen projekti.
Ellekin oli menossa mukana, mutta en saanu sitä kuvaan :)


Iltapäivällä mä kävin täydentämässä kirpparipöytää. Nyt se taas pursuaa ja tursuaa pientä vaatetta :D Pitääpä yrittää päästä ens viikolla mahdollisimman monena iltana järjestelemään ja siivoamaan pöytää. Aavalta on jääny pieneks nyt tosi paljon vaatetta ja kaikki Me&i -haalaritkin vein myyntiin kun ne on niin hankalia käyttää. Niih, just ne vaivalla hankitut. Ei vaiskaan, muutamat pusikset ja sydänpylleröt vaan meni myyntiin. Kaikki aarteet oli kokoa 62/68 ja ne on jo aikoja sitten pakattu ikuisesti säilytettävien laatikkoon <3 Mä meinaan kyllä säästää jotain tyttöjen ihanimpia juttuja. Mun lapsuusajan vaatteista ei ollu mitään tallella ja mä haluan kyllä tehdä toisin. Saan sitten pukea lapsenlapsia meidän tyttöjen vanhoihin rätteihin. Tulee sieltä sitten tyttöjä, poikia tai koiria :D

Mä en käsitä, mistä meillä tota tavaraa riittää!
Nyt on kuitenkin ihanaa, kun sain takan päältä ison kasan hinnoteltua
ja kiikutettua kirpparille asti.
Ihan sikapaljon ollaan saatu Teron kanssa tehtyä parin päivän aikana: lasten talvivaatteet pesty, tiskikone suodattimineen pesty, liesituuletin pesty, pääsiäinen laitettu pois (ne kaikki kaks munaa ja kaitaliina), jääkaappi siivottu, pesty hurjasti pyykkiä, värjätty lasten vaatteita, nypitty tyttöjen seinistä paperilumihiutaleet.

Perjantaina ehdin jo imuroida koko talon, höyrypestä lattiat ja imuroida isojen ikkunoiden puusälekaihtimet.

Yhden satsin värjäsin vaatetta pesukoneessa punaiseksi.
Siis ihan tarkoituksella ;-)
Tässä Marimekon tunikassa harmaantui valkoiset pallot ruman harmaiksi heti ekassa pesussa.
Kangas on kuitenkin vielä loistavassa kunnossa ja tunika malliltaan nätti,
joten nyt se sai uuden elämän punaisien pilkkujen kanssa. Samassa satsissa Aavan vanhat valkoiset tahriintuneet bodyt sai hienon punaisen värin. Nyt ne voi lahjoittaa hyvillä mielin eteenpäin, eikä tarvi heittää roskiin :)

Ja sitten me ollaan kuulkaas suunniteltu :) Yritetty aikatauluttaa meidän talon julkisivun puuosien maalaamista (joka on tekemättä, koska ollaan asuttu tässä vasta viis vuotta) ja mökin remontin jatkamista.
Tultiin siihen tulokseen, että mihinkään ei ole aikaa ja jostain pitää ehkä luistaa. Talo on maalattava. Sitä ei enään voi lykätä. Mökillä laitetaan sisätilat "asuttavaan kuntoon", pätkä terassia ja istutetaan tyrnit. Hyyssikkäkin on pakko laittaa. Sauna, kesäkeittiö ja loput terassit saanee jäädä seuraaviin kesiin. Laituri tehdään, jos ehditään.

Hyvääkin olen ehtinyt tekemään! Aamulla laitoin Iinan talvihaalarin Facebookin Muksujen Merkkituotekirpparille huutokaupattavaksi. Tämän viikonlopun ajan sielä on ollut hyväntekeväisyyskampanja, jonka kaikki tuotot menevät Lastenklinikoiden Kummien "857 grammaa" -keräykseen. Ihmiset ovat siis saaneet laittaa myytäväksi lastenvaatteitaan ja ostaja maksaa kauppasumman suoraan Lastenklinikoiden kummien tilille. Tosi kiva idea!

Tämän haalarin laitoin hyväntekeväisyyshuutikseen.
Tällä hetkellä siitä on huudettu 86€!
Hyvältä tuntuu päästä auttamaan tuolla summalla pieniä keskosia.Näin se on yks (helvetillinen) viikko takana. Huomenna toivottavasti palataan normi kuvioihin. Tytöt pääsee taas dagikseen ja me aikuiset töihin.

Kyllä perus arki on vaan parasta!

[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3