sunnuntai 5. toukokuuta 2013

05.05.05

Kahdeksan vuotta sitten me tahdoimme kovasti. Toisemme. Luvattiin rakastaa niin myötä- kuin vastamäessäkin <3 Ja helppo oli tahtoakin kun yhteistä taivalta oli tuossa vaiheessa takana jo kuutisen vuotta. Kumpikin tiesi mitä saa :)

Paljon kaikkea ihanaa on näihin kahdeksaan vuoteen mahtunut. Meille tuli hurmaava Elle-kissa, sitten rakennettiin unelmien talo. Saatiin Iina Ihanainen ja Aava Aurinkoinen <3 Melkoista! Jossakin välissä vähän aikuistuttiinkin ;-)

Tänä vuonna me oikeen muka muistettiin hääpäivä. Mulle merkkipäivä muistui mieleen myöhään eilen illalla ja Tero oli hoksannu aamulla aikaisin. Mutta muistettiin!

Mitään ihmeellistä ei hääpäivänä tehty. Kummallakin olo on vielä vähän flunssainen ja kahdenkeskiset ravintolasyömiset jätettiin (jollekin muulle vuodelle :D ), vaikka oltais varmaan saatu mun vanhemmat hoitamaan tyttöjä näinkin pikaisella varoitusajalla. Sen sijaan päivällä käytiin Karppiksessa syömässä ja mun äiti fiksas mun ja Teron hiukset. Iltapäivällä ajeltiin Sundomiin käväisemään mökillä ja illalla saunottiin. Ihan perus sunnuntai siis. Paitsi että Tero on pakkaillu laukkua. Se lähtee alkuviikoksi Murikkaan kouluttautumaan. Taas. Loppuviikosta on miesten kalareissu, joten seuraavan kerran taidan nähdä Teroa äitienpäivän iltana :(

No, kahdeksan vuotta sitten sentään oli pirun juhlavat tunnelmat! :)


[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3