lauantai 11. toukokuuta 2013

Onnellinen

Me ollaan taas kotona.

Voi mä oon niin onnellinen meidän Helsingin reissusta! Me saatiin nauttia hyvästä seurasta Marikan, Ollin ja Oliverin luona ja tehdä kaikkea kivaa. Jos Iina ei olis sairastanu, olis ollu täydellistä.

Iinahan sai korvatulehdukseen tiistaina antibioottikuurin täällä Vaasassa, mutta keskiviikkoiltana kun päästiin perille Helsinkiin alkoi Iina oksennella. Mä tiesin heti, että syypäänä on antibiootit. Iina kun valitteli mahaansa jo aamulla lääkkeen jälkeen. Onneks Helsingissä oli lastenlääkärin päivystys pyhäpäivänäkin ja päästiin heti torstaiaamuna Mehiläiseen, jossa oli tosi hyvä lääkäri. Hän suositteli antibioottia annettavaksi injektiona lihakseen, siitäkin huolimatta, että sanoi toimenpiteen olevan tosi inhottava. Ja sitä se kyllä olikin :( En tiedä miksi se oli niin kivulias, mutta oli kyllä ihan eri juttu neuvolarokotuksiin verrattua. Ja kun määrä oli niin iso, lääke piti annostella kahdessa satsissa - kumpaankin kinkkuun. Mä pysyn yleensä reippaana, mutta nyt pääsi multakin itku. Onneksi rokotteessa oli mukana puudutetta, että kun Iina toipui järkytyksestä, oli toimenpide muisto vain. Pistoskohdat ei ollu kipeitä jälkeenpäin.

Torstaina iltapäivällä siis päästiin lähtemään Heurekaan ja viihdyttiin sielä mainiosti :)
Perjantaina lähdettiin aamutoimien jälkeen käpsyttelemään kohti Punavuorta. Piipahdettiin luonnonkosmetiikkaa myyvässä Jolie:ssa. Mukaan tarttui kovasti hehkutettu Kure-kynsilakka pinkin sävyssä (ja vartalovoide Aavalle). Lounas syötiin hurmaavassa Mokossa, jossa bongasin A. Perhon, jonka takapuoli ei ole lainkaan kookas livenä ;-). Mokossa oli muuten kiva leikkipaikka lapsille. Ja olishan sielä myymälän puolella ollu vaikka mitä ostettavaa...
Takaisin keskustaan keveltäessä poikettiin Kauppahalliin ihastelemaan miltä näyttää hyvä meininki ja oikeasti tuoreet raaka-aineet.
Keskustassa mun piti päästä tietty Artekiin. Oi että!, sitten joskus kun mä oon vanha ja varoissani, ostan koko kodin täyteen niiden ihanuuksia! Nyt pelkkä kierros sielä sai mut huippuhyvälle tuulelle :) Ja Artekissa me muuten bongattiin P. Arhinmäki :D
Sitten vielä Stockalle kaffille (ja kuoharille) ja hakemaan Arabia 140v-lautassarjan Stocka-lautanen Ulla. Se ei kyllä ulkonäöllään mua hirveesti hurmaa, mutta pakkohan se on hankkia, jos koko sarjan meinaa kerätä.

Kaupunkikierroksen jälkeen käytiin vähän lepäämässä ja illaksi lähdettiin Lintsille. Ilma oli ihana ja hetken verran hurviteltiin, kunnes saatiin lähteä laittamaan lapsia nukkumaan. Kotimatkalla Marika haki meille Maharajasta intialaista safkaa iltapalaksi :P
Ja ihana ihana Marika yllätti mut ruuan jälkeen tarjoamalla ihan oikeeta shamppanjaa ja leivosta mun huomisten synttäreiden kunniaksi.

Tänään ei hirmuisesti ehditty ennen meidän junan lähtöä, mutta sen verran kuitenkin, että käytiin Töölössä läheisessä leikkipuistossa leikkimässä.
Junamatka meni ihan kivasti :) Aava nukkui pitkän pätkän alusta ja tuskanhikeä aiheutti ainoastaan supertiukka junanvaihto Seinäjoella, tyttöjen parit väsymyskiukkupuuskat ja painava laukku/tuplavaunut -yhdistelmä. Pisteet täytyy kyllä antaa IC:n leikkivaunulle. Toimii!

Kiitos Marika, Olli ja Oliver kun otitte meidän sotkemaan teidän kodin ja arjen. Me rakastetaan teitä hirmuisesti 


Junassa matkalla Helsinkiin. Iinalla oli ollu kova ikävä Oliveria 

Minä, Aava ja Muumit 

Mokossa oli hauska lastennurkka leikkimökkeineen

Oliver ja Iina tykkäsivät pidellä toisiaan kädestä kun vaunuteltiin vierekkäin 

Artekissa koeistumassa Muumijakkaroita. Iinan mielestä ne oli ihquja :D

Kahvilla ;-)

Iina halus "vaaleenpunaista pullaa"

Mun suukkosuu 

Harmaa nainen ja punainen juoma :D

Synttäriyllätys 

Aamutunnelmia

Helsingin keskustassa on leikkipuistoissa hiekkaleluja laatikossa.
Huippu juttu, mutta miten toi voi toimia? :O

Tarkkaa puuhaa

Iina Ihanainen

Pieni tyttö, iso lapio :D

Pikkuset 


[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3