tiistai 4. kesäkuuta 2013

Äiti auttaa

Meidän äitien tehtävä on auttaa. Oli kysessä sitten omat lapset tai muiden. Äiti kun äiti ;-)

Tässä keväällä Iinan ystävä huusi mulle leikkipuistossa: "Äiti, autakko mut tohon?" No totta kai autoin! ♥ 
Iinan ystävä tosin saattoi luulla mun nimen olevan äiti, kun heillä taitaa kotona olla "mamma"...

Viime viikolla tarvittiin taas äitiä kun leikkipuistosta löytyi vaaleanpunainen kännykkä. Tämä äiti katsoi puhelimen osoitekirjasta kohdan "Mamma" ja laittoi siihen numeroon omastaan tekstarilla ohjeet, mistä saa puhelimen hakea :)

Tänään meidän eteisessä seisoi kaksi reipasta mutta aavistuksen hätääntynyttä pientä kesälomalaista, joilla oli avainongelmaa. Toisen pyöränavain oli jäänyt sisälle ja talon ovet oli lukossa. Lähtö iltapäiväkerhoon ei onnistunut ilman pyöriä. Tämä äiti otti puhelun heidän äitille, joka tuli pelastamaan lapsoset kiipelistä.

Äitien tehtävä on auttaa. Oli kyseessä sitten omat tai naapurin lapset. Toivottavasti lapset osaavat luottaa meihin äiteihin - ja isiin myös! Ja toivottavasti me aikuiset osataan olla luottamuksen arvoisia. Niin, että aikuisen puoleen uskaltaa kääntyä aina jos on hätä tai avun tarpeessa.

Se on iloinen asia jos saa (ja osaa) olla avuksi. Mä tiedän, että meidän tyttöjen kännyköitä tullaan vielä hakemaan milloin mistäkin ja avaimet on taatusti aika ajoin sielä missä ei pitäisi. Tai pyörällä mennään kumoon ja polvet on ruhjeilla ja ja ja :D :D

"Odotas, kyllä äiti auttaa" ♥
[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3