torstai 20. kesäkuuta 2013

Loma, semester, holiday, fiesta, vacanza, ferias, fête, urlaub, ferie

Mulla alkoi loma - jee jee!

Seuraavat työt onkin varauskalenterissa vasta heinäkuun 17. päivä. Melkoista sanon minä!
Vielä kuukausi sitten loma tuntui vähän tarpeettomalta. Justiinhan mä vasta tammikuussa työnteon aloitin...mutta kyllä alkoi loma tuntumaan mieluisalta viimeviikolla kun sormien nivelet särki ja tytöt takkus joka aamu hoitoon lähdettäessä. Tällä viikolla myönnän laskeneeni päiviä.

Meillä ei ole mitään lomasuunnitelmia.

Paitsi nyt juhannuksena rakennetaan mökillä paskahuussia. Ja ens viikolla nähdään ystäviä. Muutamalle päivälle ollaan jo treffit sovittukin. Sitten heinäkuun alussa alkaa Terollakin loma ykkösduunista. Takkoja pitää vissiin kuitenkin vähän tehdä. Silloin heinäkuun ekalla viikolla siis käydään ehkä lasten kanssa päiväretkellä jossain tässä lähistöllä, kuten Powerparkissa tai muussa lapsille kivassa paikassa. Ja samalla viikolla laitetaan ja juhlitaan Aavan synttäreitä. Ja tavataan lisää ihania ystäviä. Ja jos vaan ehditään, niin maalataan taloa. Niin ja äitin kanssa pitäis sillä viikolla käydä Seinäjoella naisten hemmottelupäivää viettämässä. Ja Jyväskyläänkin mieli halajaa vauvaa nuuskuttamaan. Ja olis Himoksella Jysäri-festaritkin jotka houkuttais. Mutta satavarmasti pestään hulluna vaatteita ja pakataan niitä järkevästi. Hmmm...Tuosta viikosta tulee kyllä ihan hulabaloo! Ei taida ihan tuo viikko riittää kaikkeen :D
Ja sitten heinäkuun tokalla viikolla startataan heti maanantaina kohti Tanskaa. Autolla olis tarkotus pöristellä hissun kissun Sausojen kera 8 päivän verran. Määränpäänä on Legoland, mutta tässä reissussa matka tulee olemaan todennäköisesti tärkeämpi kun päämäärä. Tarkoituksena on siis pysähdellä ja nähdä paljon muutakin :)
Sitten saakin taas palata töihin ja Tero jatkaa tyttöjen kanssa lomailua vielä parin viikon verran.

Sellasta. Ei meillä siis ole lainkaan suunnitelmia kesäloman varalle :D

Nyt tuo kaikki on vielä edessä, mieletön fiilis.

Keskikesän juhla kolkuttelee ovella. Kuuletteko? kop kop, kop kop...

Hyvää juhannusta ystäväiset! Love you 


Tänään oli ihanan tunnelmallista tehdä töitä kun ulkona satoi.
Ja mulle sattui vielä muutama hemmotteleva hoito perus hierontojen lisäksi :)
Näihin kuviin ja tunnelmiin ;-)


[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3