perjantai 28. kesäkuuta 2013

Mikä viikko ♥

Mun loma on startannu kyllä aivan mahtavasti!

Joka päivä ollaan treffailtu ihania naisia ja lapsosia  Me ollaan siis tehty just sitä, mikä arjen tiimellyksessä jää harmittavan vähälle.

Torstaina käytiin kyläilemässä Sundomissa ja keskiviikkoiltana juhlittiin kummipoitsua, mutta muuten ollaan kestitty ystäviä meillä kotona. Niin ja iloisena yllärinä satuttiin saamaan seuraa "vanhoista tutuista" kun sadepäivän lounasta syötiin Grillossa :)

Meillä muuten pukkaa hurjasti isoja retiisejä "kasvimaalta". Eilen niitä jo laitoin äitin mukana menemään nipun, mutta kovasti niitä olis nyt käyttöön. Aivan harmittaa, että multaan ehti vaan retiisit, tillit ja ruohosipulit. Niin helppoa ja kivaa viljely on! Porkkanat, pinaatit ja salaatit odottaa edelleen siemeninä pusseissaan meidän takan päällä (ilmeisesti seuraavaa kesää...). 
Vihreä talo -blogista sain herkullisen kuuloisen reseptin retiisisalaattiin, jota teinkin juhannuksena, mutta se ei oikein ollut kuitenkaan sitä mitä toivoin...
Tänään otin siitä reseptistä parhaat palat ja lisäsin hippusen omaa luovuutta. Nyt tulos oli sitä mitä kaipasin. Huippuhelppo ja maistuva retiisisalaatti syntyy kun laitetaan:

puoli rasiaa tummia rypäleitä puolitettuna
6 isoa retiisiä ohuina siivuina
rasia Apetina Snack feta-juustoa öljyineen (makuna oliivi & valkosipuli)

Olisko sulla heittää hyvä vinkki retiisien käyttöön? Mitä tapaat tehdä retiiseistä? :)

Terolla alkas kans nyt loma. Ens viikolla kuulemma on vielä vähän takkahommia, mutta toivottavasti se saa silti lomavaihteen päälle. Nyt ainakin näyttää lupaavalta kun naapurin terassi kutsui Herra Saloa tölkkeineen nauttimaan kesäillasta :)

Kiitos vielä ystävät kun olette tehneet meidän viikosta parhaan aikoihin! [Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3