torstai 13. kesäkuuta 2013

Urheilu(vaate)hieroja

Mä oon kovasti miettinyt hierojan työasua.

Useimmiten Suomessa hierojat tuntuvat suosivan urheiluvatteita tehdessään töitä. T-paita, mieluiten kansainvälisen urheilujätin logolla varustettu, ja verkkarit on aika usein nähty yhdistelmä. Googlen kuvahaku "hieroja" -sanalla todistaa :) Ja se pisti myös silmään, että toinen hierojia yhdistävä tekijä on anatomiset lihaskartat seinillä. Ja tähän syyllistyn minäkin! :D

Vastaavasti, jos googlen kuvahaus tekee sanalla "masseur", tupsahtaa ruutuun valkoista t-paitaa, valkoista pike-paitaa, valkoista hoitajan paitaa. Parempi! Hieroja on terveydenhuollon ammattilainen ja valkoinen on yleisesti luottamusta herättävä väri. Tukee mun mielestä paremmin mielikuvaa hierojan työstä kun logo-teepparit tai tekniset paidat.

Teen vielä yhden haun sanoilla "massage uniform", ja ihan kivan näkäisiä vaatteita tulee ruutuun. Ja siis ihan kaikkea muuta kun urheiluvaatetta.


Mulla on pikkusen sellanen kutina, että tämä verkkareissa hierominen on etenkin meidän suomalaisten suosima juttu. Hierojasta tulee melkein urheiluhieroja kun kolme raitaa koristaa asua ;-)

Mitä mieltä olet? Onko hieroja uskottavampi, kun hän työskentelee urheiluvatteissa? Vai voisko hierojalla olla kauniit vaatteet?

Pakko vielä kertoa, että Rhodoksella sain kerran hierontaa korkkareissa työskentelevältä hierojalta :D Se oli jo jotain! Ihan korkkareissa en kyllä ite viittis töitä tehdä, mutta tuo nainen kopsutteli korkeissa koroissaan tyytyväisenä. Ja oli muuten pirun hyvä hieroja :)


[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3