lauantai 6. heinäkuuta 2013

Nyt iski nuukuus

Mä ehdotin ennen Aavan synttäreitä, ettei varattaiskaan Seppälän valokuvaamosta kuvausaikaa, vaan otettais ite Aavan 2-vuotiskuvat. Tai siis Tero sais ottaa.

Nuo valokuvaukset on ollu aina hirmu kalliita, johtuen ilmeisesti siitä poskettomasta määrästä kuvia, joita ollaan aina sitten teetetty...Toisaalta aina ollaan oltu ihan tyytyväisiä lopputulokseen.

Mutta nyt kun noita rahareikiä kuitenkin tuntuu olevan liiankin kanssa, koitettiin säästää tässä asiassa.

Tänään viritettiin kotistudio olkkariin ja koitettiin saada otolliset puitteet kuville. Ja sitten yritettiin saada kuvattava kohde oikeaan paikkaan ja kohteen sisko pysymään kuvan ulkopuolella. Huh!
Tiedättehän sen säätämisen noiden lasten kanssa valokuvaamossa. Tämä meidän touhu oli sitä potenssiin kaks :DMä oon näihin tosi tyytyväinen! Kyllä noista varmasti löytyy muutama sellainen, joista voi teettää vähän isomman kuvan seinälle. Ja sellainenkin, josta voi kummeille ja mummeille laittaa kuvat.


Aava Aurinkoinen & Taitava Tero ♥


Aamupäivä siis kului kuvatessa ja puolenpäivän jälkeen, kun oltiin viety appiukko juna-asemalle, hilppastiin mökille. Sielä se tämäkin päivä humpsahti :) Nyt pesukone laulaa, että saa huomenna pakata.

[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3