tiistai 16. heinäkuuta 2013

Ranta kunnossa

vaan ei rantakunnossa :D

No ei tuo rantakaan nyt ihan vielä viimeisessä iskussa ole, mutta sanottaisko, että tosta on hyvä jatkaa. Ja mä oon onnellinen! :)

Meidän lomareissun aikana Sundomissa oli 12-vuotias poika fiksaamassa meidän mökkipihan ja rannan kuntoon pienellä kaivinkoneella. Siis 12-vuotias! Tämä kloppi on takuulla parempi kun keskiverto "ammattilainen". Kaikki on laitettu viimesen päälle hienosti ja juuri meidän toiveiden mukaan. Ihan mieletöntä!

Vähän jo suretti tuo ranta kaikessa kamaluudessaan. Siinä ei ollut mahdollisuutta uimiseen tai lasten vesileikkeihin. Eikä siihen päässyt veneelläkään.
Tuohon luiskaan laitetaan talvella kangas ja hiekkaa, niin saadaan kiva kahlailuranta tytöille. Isojen kivien päälle taidetaan laittaa laituria (leveesti :D). Muutama isompi kivi pitäis vielä saada ammuttua tuosta vedestä mahdollisen veneen tieltä, mutta murehditaan sitä sitten kun asia on ajankohtainen ;-)

Nyt kai sitten tehdään hakkeesta tai laatoista kulkuväylät, mietitään terassien & laiturin paikat ja loppuosaan heitellään nurmikonsiementä.

Mulla on ihan sellanen fiilis, että ens kesänä meillä on hurmaava oma kesäpaikka ♥ Ah!

Huomenna yritän saada aikaan koosteen meidän lomareissusta. Nyt saa kattella huomista varten työvaatteet esille. Mun loma on ohi...


[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3