lauantai 17. elokuuta 2013

Hula hula!

Sateesta ja harmaudesta huolimatta mulla on ollu tosi tosi kiva lauantai.

Aamupäivällä tuli lähdettyä tyttöjen kanssa ulos kovasta sateesta huolimatta. Ja kannatti! Saatiin taas energiatasot kohdilleen; tytöt rauhottui ja mä sain virtaa. Sen lisäksi nähtiin kettu. Se tuli jolkottaen pellolta tielle ja pysähtyi siihen ihan kun näytille. Harmittavan kaukana se kuitenkin oli, että olisin saanut siitä kuvaa kännykällä. Järkkärillä olis tullu ihan huippukuvia, varsinkin, kun kettu otti uteliaana muutamia askeleita meitä kohti. Aika pian se sitten kuitenkin jatkoi matkaansa yli toisen pellon kohti metsän reunaa. Onnea on asua kaupungissa, mutta kivenheiton päässä maaseutumaisemista.

Iltapäivällä mä vein tytöt äitille hoitoon (Tero oli yllättäen töissä), ja lähdin Hula Hoop workshopiin. Paikkana oli hurmaava Purppuralintu, joka on ennen muinoin toiminut upseerikerhona. Upseerien vakavat rintakuvat edelleen koristivat seiniä ja väkisin mieleen tuli ajatus, olisiko nuo miehet voineet koskaan kuvitellakaan, että heidän miehistäkin miehisemmällä kerhollaan joku sateinen lauantai joukko viehättäviä naisia heiluttelee hikisenä lanteitaan musiikin tahtiin ja antaa vanteille vauhtia :DVoi pojat (ja upseerit), että oli hauskaa hommaa! Me tehtiin vaikka mitä temppuja kauniiksi tuunatuilla vanteilla. Välillä homma oli kohtalaisen helppoa, ja välillä tosi haastavaa. Innostuminen iski todella. Tommonen vanne on pakko saada kotiinkin. Kiitos Tanja kun järjestit Merilein pitämään hauskan ja innostavan workshop-iltapäivän.


Aivan liian letkee lauantai! :)

Ps. alimmissa kuvissa hoopailee ihana Tanja Karppi, jonka burleski-ryhmä Lily KisKis & Le Rouge Mirage esiintyy syksyn aikana neljä kertaa Vaasan kaupunginteatterin Kulmassa. Mä meinaan ehdottomasti käydä katsomassa :) Tarkemmasta aikataulusta infoon, jahka sen selvitän...
[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3