keskiviikko 28. elokuuta 2013

Maahanmuuttajien huipputulot

Tänään on somessa levinnyt tehokkaasti noin neljän vuoden takainen blogikirjoitus. Keijo Palonen (Perussuomalaiset) on kirjoittanut blogi-postauksen otsikolla "Maahanmuuttajien huipputulot !!" (kyllä, otsikossa on välilyönti huutomerkkien edellä :D). Hän kirjoittaa saaneensa "tällaisen postin huolestuneelta henkilöltä", jonka jälkeen on hatarasti muodosteltu teksti aiheesta, kuinka eräs maahanmuuttaja on ilmoittanut vääriä tietoja tukiviranomaisille ja saanut sillä perusteella liikaa etuuksia.

Korkein oikeus ei pystynyt oletettua huijausta todentamaan. Tuomiota ei tullut kenellekään.

Sotiihan tuo tietysti äkkiseltään pienen ihmisen oikeudentajua vastaan. Rikoksesta pitäisi saada rangaistus. Kyllä.

Mutta. Moniko tuon blogikirjoituksen perusteella tietää, mitä ihan oikeasti on tapahtunut? Oliko korkeimman oikeuden päätös sittenkin ihan oikea?

Ja vaikka korkeimman oikeuden päätös olisikin mennyt metsään, miksi yhden naisihmisen sosiaalietuuksien huijaaminen kohahduttaa ihmisiä niin, että kiroiluttaa ja kotimaan ajatellaan olevan ihan paska ja sitä rataa.

Suomessa tehdään paljon paljon vakavampiakin rikoksia ja ihan päivittäin. Oikeutta käydään. Välillä tulokset ovat hyviä ja välillä huonoja. Silti tuomioista harvemmin meuhkataan sosiaalisessa mediassa suuremmalti. Eikä muutenkaan.

Jaa, mutta nythän olikin kyseessä maahanmuuttaja. Kun yksi maahanmuuttajanainen on puhunut puutaheinää Kelassa ja Helsingin kaupungin sosiaalitoimessa, saavat ihan kaikki maahanmuuttajat ihan liikaa suomalaisten rahaa. Palosen blogin otsikointikin on mielestäni mennyt aavistuksen metsään, kun siinä puhutaan monikossa maahanmuuttajista ja huipputuloista, vaikka jutussa oli yksi nainen, joka oli nauttinut tavallista parempia etuisuuksia.

Onhan tuo meidän tukisysteemi remontin tarpeessa. Silti väittäisin systeemiä rasittavan enemmän työttömät, joiden ei vaan kannata käydä töissä, kun saman rahan saa töitä tekemättä.

Maahanmuuttajien tukiperusteet ovat kuulemma ihan samat kun kantaväestöllä. Ja miksei olisi? Mikä intressi kenelläkään olisi antaa eriarvoisesti sosiaalietuuksia?

Kyllä tässä taas on näytetty herkkä hipiä ja lähdetty lahjakkaasti lietsomaan rasistista aaltoa ilman sen kummempaa perehtymistä asiaan.

Voi voi ja "huipputulot"![Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3