keskiviikko 14. elokuuta 2013

Me&i kutsut

Kuva Me&i

Tänään vihdoin julkaistiin syksyn/talven 2013 Me&i -mallisto. Ja voi vitsi kun tuntui olevan ihana! Mä sain ilon ja kunnian emännöidä kauden ekat kutsut :)

Mä oon aina kovasti nauttinu näistä kutsusta, vaikka niiden tekemiseen on tuhraantunut aina kokonainen (vapaa)päivä. Aamusta saa aloittaa siivoomisella ja iltapäivällä leipoa ja laittaa tarjoiluita. Siinä välissä pitää saada pidettyä tytöt ravittuina, levänneinä - ja ennen kaikkea tallessa. Illalla sitten kun kutsut alkaa on itse ihan loppu. Päätäkin meinaa särkeä kun juomiseen ja syömiseen ei ole ollut koko päivänä aikaa.

Mutta oppia ikä kaikki! Nyt mä oon selkeästi kehittynyt kutsujen emäntänä. Aamulla siivottiin tyttöjen kanssa rennolla otteella suurpiirteisesti. Sitten lähdettiin ulkoilemaan, jonka jälkeen meillä kaikilla oli sopivasti nälkä. Ulkoilujen ja ruuan jälkeen Aava nukahti hyväksi toviksi ja Iina rauhottui katselemaan piirrettyjä :) Mä siivosin keittiön ja istuin alas. Sain rauhassa katsastaa vasta julkaistun malliston. Makustella. Ihastella. Ihmetellä. Jutella puhelimessa ystävän kanssa. Käydä suihkussa. Miettiä Iinan kanssa yhdessä, mitä vaatetta hänelle illalla tilattaisiin 


Iltapäivällä Aavan unien jälkeen ei todellakaan leivottu, vaan käytiin Prismassa loppuviikon ruokaostoksilla ja ostettiin samalla hillitön kasa irtokarkkeja, suklaata ja sipsejä tarjottaviksi ;-) 

Sitten taas kotona syötiin ruoka ja mentiin leikkipuistoon. Hyvin vielä ehdin ennen kutsuja keittämään kahvia termariin ja laittamaan herkut esille. Ja itse kutsujen aikana oli mahdollisuus oikeesti ihastella vaatteita, kun tarjoiluihin ei tarvinnut puuttua. Tulee se kuulkaa helpommallakin!

Kutsut oli taas kerran tosi onnistuneet. Oudon hiljaista meillä kyllä oli :D Vaikka meitä naisia oli toista kymmentä, ei lapsia ollu kun kourallinen. Rauhoitti huomattavasti menoa ;-)

Kiitos ihanat naiset ♥ Kiitos Kati ♥ Kiitos Me&i 

Se täytyy vielä todeta, että nuo laiskan naisen tarjoilut toimi loistavasti myös juhlien jälkeistä siivoa ajatellen. Tiskikoneeseen vaan muutamat kahvikupit - lautasia ja lusikoita kun ei tarvittu. Eikä epämääräisiä kakkutaturoita tai piirakanpäällisiä tarvinnu pyyhkiä pinnoilta. Sipsinmurut vaan harjalla ja kihvelillä roskiin...ja yks puoliksi syöty vaahtokarkki leikkihuoneen lattiasta :D

Ihan kaikkea ei toki voi saada: Aava oksensi sänkyynsä kun oli nukkumaanmenon aika. Näin ei varmasti olis käyny, jos tarjoilut olis ollu vähänkin fiksummat. Höh!

Nati nati! Palataan asiaan ostosten ja muutenkin malliston osalta...

Mikä sun mielestä tekee kotikutsuista onnistuneet? 

[Share to Pinterest]

1 kommentti:

  1. Kivat tuotteet, huippuesittelijä ja rentous :) nappiin meni siis, kiitos!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3