lauantai 10. elokuuta 2013

Party party!

Alkaako sua joskus tuskastuttaa, kun pitäis ostaa lahjaa?

On ilo saada kutsu synttäreille, tupareihin, rippijuhliin, lakkiaisiin, ristiäisiin tai mihin tahansa kemuihin. Lahjan kanssa alkaa kuitenkin joskus lyömään tyhjää. Nuorisolle voi hyvällä omallatunnolla viedä rahaa - he ovat siitä aidosti kaikkein onnellisimpia. Aikuisille olis kiva viedä jotain just heidän persoonaansa sopivaa. Silti aika usein tulee vietyä pullo. Pienet lapset ovat kaikkein helpoimpia lahjottavia. Heille voi ostaa mitä tahansa lelukrääsää ja kyytipojaksi karkkia, tyytyväisyys on taattu :D 

Mä olen kuitenkin viimeaikoina tehnyt toisin noiden lasten lahjomisten kanssa. Olen marssinut Polarn o. Pyretiin. Sieltä saa kivasti monen hintaisia paketteja. Lasten kaverisynttäreille sopii kympin lahjat, esimerkiksi pipo, huivi tai sukat. Jos haluaa vähän enemmän panostaa, lahjaksi voi ostaa vaikka t-paidan. Ja sitten kummilapsille ihan vaikka asukokonaisuuden. Parasta hommassa on lahjanantajan kannalta, että tuossa putiikissa saa useimmiten loistavaa palvelua. Riittää kun kertoo myyjälle kenelle on lahjaa ostamassa ja mitä saa maksaa. Myyjä ehdottaa sopivat lahjukset ja käärii valitsemasi tuotteet kivoihin lahjapaketteihin. Niin helppoa!
Lahjansaajalle (tai hänen vanhemmilleen) on kiva, ettei lahjaksi tule taas sitä karkkipussia ja viidettätoista zuzupetsiä, vaan jotain laadukasta käyttötavaraa :)

Me mentiin tänään juhlimaan meidän kummitytön ja hänen kahden veljensä synttäreitä. Onnea vielä My, Mici ja Aaro! Lahjaksi vietiin punavalkoiset paketit ;-) Toivottavasti vaatteet pääsevät kovaan käyttöön!


Lasten juhlista aikuisten juhliin... ;-)
 
Tänään juhlitaan "mammaporukalla", vaikka meidän porukasta vaan puolet pääsi karkeloihin mukaan. Iltaa istutaan Hurmaavien Naisten kanssa <3 Marika oli kultainen ja kutsui mut ja Camillan heille.
Mustikka-homejuustosalaattia :P

Ihanaa, tästä se lähtee...

Rai rai, jaba jaba! ;-)[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3