sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Talo myynnissä!

Me ollaan koko viikonloppu laitettu taloa sisältä ja ulkoa siihen kuntoon, että saadaan ottaa valokuvat myynti-ilmoitusta varten. Jopa Matti-paappa tuli Pirkkalasta apuun.
Ihan järjetön homma! Talosta oli vielä muutama lautapinta ilman lopullista maalia. Perjantain ja lauantain miehet kulkivat aikalailla sudit kädessä ja Tero sai mun sydämmen välillä jättämään lyöntejä välistä kun hän kiikkui ja kiipeili hurjan näköisesti heppoisilla telineillä.

Tekemistä tosiaan riitti. Tavaraa sai tosissaan järjestää kaappiin - tai piilottaa kameran ulottumattomiin ;-) Pihakin on ollu viimeaikoina niin huonolla hoidolla, että nurmikonkin sai leikata kahteen kertaan, että saatiin kohtuullinen tulos. Onneksi säät suosi ja saatiin kunnialla hoidettua maalaamiset ja muutkin ulkohommat valmiiksi.

Iltapäivällä tytöt oli mun vanhemmilla hoidossa muutaman tunnin ja me saatiin kuvattua taloa sisältä ja ulkoa. Tai siis Tero kuvas ja mä toimin assarina. Eli juoksin rätin kanssa paikasta toiseen. Suoristelin, lisäsin, poistin, käänsin ja väänsin. Ja yritin pysyä näkymättömissä.
Paljon saatiin kuvia ja kun parhaat plokattiin päältä, saaliina on mun mielestä oikein hyvät myyntikuvat.

Tänään illalla ollaan väkeretty ilmoitusta Etuovi.com:iin. Kohtuullisen helppoa ja loogista hommaa, mutta kovin aikaavievää. Päätettiin koittaa talon myyntiä ensin ihan omin voimin. Asuntojen myyntipalkkiot on kuitenkin aika kovia ja kun meillä talon todellinen myyntihinta (eli pyyntihinta vähennettynä tinkivaralla) on aika lähellä todellisia rakennuskustannuksia, ei kymppitonnin välityspalkkioihin oikein olis varaa. Tai sitten tulis takkiin.

Nyt on ilmoitus netissä! Jee jee! Tai apua apua...Tuntuu hurjalta. Siitäkin huolimatta, että vähän ristiriitaisin tunnelmin tässä mennään, niin todella toivon, että me löydettäis talolle ostaja.
Ja jos ei löydetä, niin onpahan laitettu talo taas hetkeksi kuosiin :D

Meidän talon myynti-ilmoitus on täälä. Saa jakaa, mutta ei oo pakko. Eiku on pakko! Jakakaa jakakaa, kertokaa kertokaa, mainostakaa :D Kiitos Voi kun meidän ihana talo sais jonkun kivan uuden perheen sitä asuttamaan :) ...ja me päästäis karkaamaan uuteen huolettoma(mp)an elämään ;-)


[Share to Pinterest]

2 kommenttia:

  1. Teillä on ihana talo <3 Katselin kyseistä taloa jo aiemmin, kun se oli myynnissä :)

    VastaaPoista
  2. Harmi, ku tää on Vaasan lähellä...olisipa ollut lähellä Tamperetta! ;)Ihana talo!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3