sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Circus tuli kaupunkiin!

Eilen tuli myyntiin Suomessa Polarn o. Pyretin uusi Circus-mallisto, jota on myynnissä rajoitetun ajan ja rajattu määrä. Arvatenkin julkkarit aiheutti melkoista liikehdintää ja suuria tunteita ainakin Po.p-fanien keskuudessa. Toiset saivat mitä halusivat ja olivat kovin onnellisia. Toiset jäivät ilman ja olivat kovin kovin pettyneitä.

Me päästiin myös maistamaan palanen sirkustunnelmaa Nooran ja mun tyttöjen kanssa, kun eilen ehdittiin Vaasan myymälän oven taakse pari sekunttia ennen putiikin avaamista. Huh huh!
Ovien takana oli odottelemassa ainakin parisenkymmentä malttamatonta mammaa ja kun ovet liu'utettiin auki oli ryntäys melkoinen :D Me tultiin pelipaikalle niin naftisti, että ei ehditty tsekkaamaan, missä mikäkin uutuustuote on ennakkoon. Vaan eipä tuo ollut tarpeellistakaan. Massan perässä vaan myymälään ja löysin itseni nappaamasta viimeisen raitatyynynpäällisen pöydältä.

Mun oli tarkoitus ostaa kaksi tyynynpäällistä ja kolme peittoa. Meidän tytöille kummallekin omat ja Kerttu-kummitytölle yksi. Vaatteiden en uskonut olevan niin kuumaa kamaa, että niitä tarvisi ensimmäisillä hetkillä olla ostamassa. Ajattelin pyytää mun äitiä ostamaan tytöille kivat asukokonaisuudet joulupukin pussiin. Vaan mitä vielä!

Peittoja oli ostettavissa vielä siinä vaiheessa kun myymälästä 11 aikaan poistuttiin, mutta ainakin multiraitapaidat ja hameet oli loppu slut...

Kun Kaisa tarjosi mulle kädestään pinkkiä raitahametta Iinan koossa, olin enemmän kun kiitollinen. Myös "tyttövärinen" multiraitapaita 110/116, joka jonosta hylättiin takaisin pöydänkulmalle, sai mun kädet toimimaan sillä nopeudella, etten olis itsekään uskonut :D Aavalle multiraitapaitaa ei saanut, mutta rekistä pelastin tokaviimeisen pikkuisen raitahameen.

Lapset oli huomioitu mahtavasti myymälässä. Vaikka hetken harmittikin, että jouduin ottamaan tytöt mukaani (Aava pelkäsi alkuun kovasti myyjien punaisia pellenneniä :D), viihtyivät he kivasti kun tarjolla oli popcornia ja väritettäviä naamareita lapsille. Myös kivat puuhavihot saatiin kotiin mukaan. Huippua!
Porukkaa oli kun pipoa...jonossa sai seistä ja seistä.
Iina ja Aava herkutteli poppareilla ja väritteli


 Eilen Iina sai päälleen uuden paidan, hameen ja henkselit Alman kaverisynttäreille <3


 Tänään aamulla meillä touhusi Suuri taikuri ja hänen Pieni avustajansa.


Meille kotiutui siis kaiken kaikkiaan Circus-mallistosta:

Pinkki multiraitapaita 110/116, pinkki raitahame 98-128, sukkahousut 110/116, multiraitapeitto tummansinisellä taustalla, multiraitapeitto pinkillä taustalla, punainen raitahame 74-92, siniset pilkulliset henkselit, punaiset raidalliset henkselit ja multiraita tyynynpäällinen vaaleansinisellä taustalla.

Tyytyväinen olen kovasti! Puuttumaan jäi oikeastaan vain toinen tyynynpäällinen ja multiraitapaita Aavalle. Näitä sitten hankin mikäli mallistoon tulee lisäyksiä tässä myöhemmin (huhut ainakin kertovat, että mallistoa täydennetään ja ajankohdasta ilmoitetaan kanta-asiakkaille) ...niin ja olis ne lilat sydänpaidatkin aika kivat ...ja ehkä multiraitakalsarit vai housujako ovat ;-)

Ostitko Circusta? Meinaatko ostaa jos lisää tulee?

Mallistossa on hurjimpien tarinoiden mukaan myös singoalla! Apua, sellainen on pakko saada jos ikinä myyntiin tulee.

[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3