maanantai 21. lokakuuta 2013

Familjegymnastik

Mä käyn tyttöjen kanssa maanantai-iltaisin jumppaamassa. Mustasaaren aikuisopisto järjestää tämän nerokkaan kurssin. Jumpata saa koko perhe kohtuulliseen 47€ yhteishintaan. Aikuisille on salin toisella puolella kuntopiiriharjoittelua ja lapsille toisella puolella temppurata. Kaikille tulee hiki ja kaikilla on kivaa. Ihanaa päästä kuntoilemaan ikään kuin itekseen, mutta silti lapsille ei tarvitse järjestää hoitajaa.

Meidän perheessä tämä on vaan meidän tyttöjen juttu. Tero käy maanantai-iltaisin VPK:n harjoituksissa. Kavereina meidän kanssa jumppaamassa käy Hanna ja tytöt tästä naapurustosta, joten on tuo ihan kiva sosiaalinen tapahtumakin :)

Me ollaan ihan tietoisesti pidetty harrastukset minimissä, vaikka meidän arkea keventää jo osaltaan mun kolmepäiväinen työviikko. Meidän tytöt on niin kovia liikuttamaan itseään ihan kotioloissakin, etten näe kovin järkeväksi sinkoilla pitkin viikkoa sinne ja tänne. Mun mielestä meidän lapset saa ihan riittämiin virikkeitä, kun käyvät dagiksessa kolmesti viikossa kuuden tunnin verran, maanantaisin jumppa ja perjantaisin rytmiikka. Siihen päälle arkinen puuhastelu ja kyllä meillä illalla nukahdetaan makoisasti ;-)

Ei nuo pienet lapset vielä oikeasti paljoa kaipaa! Miksi uuvuttaa koko perhe harrastuskiireiden alle, kun ei se ole vielä millään tavalla pakollista?

Hyvä iltajumppa vaatii hyvää iltapalaa? :P

Mä havahduin tänään töissä pohtimaan omaa kehonkuvaani. Totuus on, etten tiedä yhtään miltä näytän! :D Mulla ei ole yhtään lihava olo. Jaksan hyvin enkä hengästy. Vaatteetkin mahtuvat päälle.
Mutta tarkemmin kun ajattelee, niin onhan nuo vaatteet kyllä jo kokotaulukon yläpäästä ja jos puntari kertoo lukemaksi 79 kiloa 170 sentin varrelle, niin ei tässä mikään ihan laiheliini voi olla...Hmmm.

Millä sitä sais motivoitua itsensä pudottamaan ylimääräiset, kun olo kerran on hyvä eikä missiltä tarvi näyttää? Ja mikä olis terveellinen ja tehokas tapa pudottaa painoa? Etenkin terveellisyyttä arvostan. Mä nimittäin luulen, että mun on parempi pysyä tässä sopivasti läskissä olotilassa kun tempasta kahdeksan viikon ihmedieetti ja lihoa sen jälkeen taas kilot takaisin.

Mukavaa maananti-iltaa muruset! näin se viikko taas pyörähti käyntiin :)

[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3